Egy 1980×1080p-s videót nem tud kezelni az After Effects meg Premier pro? Miért?
Figyelt kérdés
HEVC-ről írt egyetlen egyszer, majd importáltam a videót a premier pro projektbe és zöld az egész, csak a hang olyan amilyen... Lejátszó lejátszani se tudja, csak a VLC. Most mégis mit csináljak?2019. aug. 5. 17:14
1/9 A kérdező kommentje:
1920*1080 **
2019. aug. 5. 17:15
2/9 anonim válasza:
Nem a méret lesz a gond, hanem a kódolás (amiről persze kuss van a kérdésben, mert ugyebár az releváns információ, ami elősegítené a válaszadást. Az meg senkinek az érdeke ugyebár)
3/9 DjImipapa válasza:
A képaránynak sok köze nincs semmihez... annál inkább a kódolásnak. Amiről nincs info... így meg semmit megállapítani nem lehet.:)
4/9 anonim válasza:
Kodeck pakkok rendben vannak a gépen ?
5/9 anonim válasza:
A kérdező nem tudja kezelni ezeket a szoftvereket. A szoftverek jól kijönnek a FullHD-val.
6/9 A kérdező kommentje:
Nem értem. Komolyan. A kódolással kezdtem a kérdést ("HVEC-ről..."), mégsincs egyetlen támadó, lenéző válaszolónak sem annyi esze, hogy ezt észre vegye.
2019. aug. 5. 20:58
7/9 A kérdező kommentje:
"Kodeck pakkok rendben vannak a gépen ?
" Nem. És pont ez volt a gond.
"A kérdező nem tudja kezelni ezeket a szoftvereket..."
Komolyan? Írtam, hogy "Lejátszó lejátszani se tudja", és én vagyok az idióta. Ez igen.
2019. aug. 5. 21:00
8/9 anonim válasza:
HEVC-ről írt egyetlen egyszer
Ezt írtad, de ennek a mondatnak nincs értelme. Ráadásul azt írtad, hogy a VLC lejátssza. Erről ennyit.
9/9 anonim válasza:
De ha nincs megfelelő kodek a gépen, akkor nem az lenne a nyilvánvaló, hogy feltelepítesz egyet, ahelyett hogy a seggedet a földhöz verve hisztizel, mint egy hülyegyerek ?
Felraksz egy alapjaiban hiányos, és kissé zavaros kérdést, amihez mindenki próbálja hozzátenni a magáét, erre ez a köszönet. Köszönet? Ugyan már, arról szó sincs. Ma már az nem divat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!