Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Egy videószerkesztőnél hogy...

Egy videószerkesztőnél hogy tudom lemondani az előfizetésemet?

Figyelt kérdés
Nem kéne véglegesen a program így elég lenne rövid időre és amit akarok az úgy lenne hogy 3 hónaponként von le egy összeget. Ha a kövi 3 hónapra már nem kell azt hogy tudom majd visszavonni?
2019. júl. 26. 14:34
 1/7 anonim ***** válasza:
Biztosan le van írva az adott program weboldalán. Ha esetleg nincs, akkor az a program felejtős.
2019. júl. 26. 14:40
 2/7 A kérdező kommentje:
VideoPad a neve
2019. júl. 26. 15:21
 3/7 A kérdező kommentje:

A FAQ-ban nem találtam ezzel kapcsolatos infót.

De gondolom mint minden előfizetést ezt is le lehet mondani valahogy.. Csak hát addig nem akarok belekezdeni míg nem tudom biztosra

2019. júl. 26. 15:23
 4/7 anonim ***** válasza:

"3 hónaponként von le egy összeget." Számlaszámot adtál meg?

Akkor el tudom képzelni, hogy erőszakosan levonja. Ha így van szivacs. Ha csak ki nem veszed a pénzed, aztán csak leállnak, mivel nincs mit levonni...

2019. júl. 26. 21:03
 5/7 A kérdező kommentje:
Ja nem még elő se fizettem. Egy centet se adtam még. Mivel most kéne egy kis időre eddig nem kellett. Van olyan opció hogy örökre megveszem meg hogy 3 hónapra,aztán ahogy ez a 3 letelik megint jön a 10 dolcsi levonás. És ezt nem tudom hogy kell majd lemondani,ha le lehet mert addig nem adok meg semmit,isten menta :D
2019. júl. 26. 22:21
 6/7 anonim ***** válasza:
Csinálj egy külön szszámot, külön ilyen célokra, kevés összeggel...
2019. júl. 27. 10:19
 7/7 tabaki ***** válasza:
Biztos, hogy nem elég neked az ingyenes változat?
2019. júl. 27. 13:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!