Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Tudnátok olyan programot...

Tudnátok olyan programot mondani PC-re ami méri egy adott játékban eltöltött időt? (Régebben használtam a Gameplay Time Tracker-t de sajnos már nálam nem működik)

Figyelt kérdés

#Gameplaytime
2019. júl. 26. 11:42
 1/4 anonim ***** válasza:
80%
A legtöbb játék méri ezt az időt, többnyire a Stats vagy hasonló menüpont alatt találod.
2019. júl. 26. 13:05
 2/4 A kérdező kommentje:
Persze azt tudom, csak azért lenne jó ilyen program hogy lássam mennyit játszottam vele akkor is ha letörlöm. Esetleg valamilyen program? (Gameplay Time Trackert használnám meg jó is volt csak most ha elindítom kiír valami hibaüzenetet meg hogy "Application has been terminated")
2019. júl. 26. 13:12
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Ezt szerintem már az összes kliens program tudja (az Epic kliense lehet, hogy nem, azt nem ismerem) de Steam, GoG, Origin, Uplay tuti.
2019. júl. 26. 14:47
 4/4 A kérdező kommentje:

Igen, viszont a non steam vagy non origin játékokat hiába indítom ezeken keresztül ha a játszott időt nem írja :(. GoG nem tudom hogy működik. Azért köszi a választ ment a zöld.

Gog-ot elmagyaráznád esetleg hogy hogyan működik?

2019. júl. 29. 22:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!