A Win10 nem frissül a 1903 verzióra, ezért letőltöttem ezt a frissitettet. A Windows nem telepithető erre a lemezre. A kijelölt lemez MBR patriciós táblát tartalmaz. Az EFI alapú rendszerekben a Windows csak a GPT-lemezekre telepithető. Hogyan?
Figyelt kérdés
Tudom, a BIOS-ban kell vmit állitani, de hol és hogyan? Alaplapom:HP 339AEredeti a Windows,és már telepitettem újra,gond nélkűl,És eddig frissűlt is.2019. júl. 24. 20:03
11/14 anonim válasza:
#8: Azt meg hol olvastad hogy formázást írtunk???
Az valóban nem elég. Minden hozzászólásban írtuk a partíció törlést, pont azért mert a formázás nem elég...
12/14 Gábor_79 válasza:
#6 VII.24. 20:32 " A telepítőlemezzel is lehet partíciót törölni, létrehozni és formázni..."
De próbáld ki az MBR > GPT konverziót ahogy mondod.
13/14 anonim válasza:
Majd a kérdező nyilatkozik mit is akar valójában..
Frissíteni vagy tisztán újratelepíteni?
Utóbbi esetén a telepítő a partíciók nélküli ssd-t beállítja (átkonvertálja) magának vagy gpt vagy mbr re, a szerint milyen telepítést kért..
14/14 A kérdező kommentje:
Töröltem a patriciót,és már települt is!
Semmi mást nem kellett tennem!
Köszönöm!
2019. júl. 31. 08:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!