Ez a pubg miert ennyire cheates? Falon atlatas stb? Annyira szar hogy noncs egy jo valosag hu jatek. Nem?
Ez semmi.
Csalás nélkül sikerült már repülni az majdnem az egész pályát meg olyan is volt, hogy simán az ajtó kinyitásakor leküldött a játék a föld alá...
Igen a pubg-ban víz van a pálya alatt lol, de legalább nem fulladsz meg 🤣
Koszi a valaszokat...sajnos igy elvezhetetlen....pedig e miatt a jatek miatt akartam egy komoly telefont venni.most egy galaxy a5 2017 es en jatszottam
.ezen is viszonylag jo volt...1-2evet kihuzna meg ez a telo..ki is fog mert nem veszek masikat..csak gondoltam ra....igy a sok csaloval nem erk meg....pedig egy s9 plus on biztos jobb lenne..vagy note 8-9 . Nagyobb kizelzo erosebb hardver....na de igy felesleges..csak pibg miatt lett volna....remelem egyszer eljut a jatek arra a szintre hogy ne kelljen 2het utan elfordulni tole..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!