Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mijen routert vegyek?

Mijen routert vegyek?

Figyelt kérdés

Igazából nem nagyon értek a routerekhez ezért szeretnék ebben segítséget kérni .

1000mb/s es internetem van , amire szükségem lenne az az hogy legalább 3 vezetékes internet kimenettel rendelkezzen az eszköz , maga a lakás nem túl nagy de 2 szintes és jó lenne ha elérne a wifi a felső szintre is .Általában 2-3 maximum 4 eszköz lenne rá csatlakoztatva egyszerre.

Nem tudom hogy szükséges e még más adat ehez de ha valamit kihagytam azt később ha tudom leírom.

És sajnos limitáltak az erőforrások ezért jobb lenne minél olcsóbban meg úszni úgy hogy azért rendesen működjön .

2019. júl. 20. 00:56
 1/4 anonim ***** válasza:

A wifi olyan lesz amilyen mert a szintek között vashalo van ami árnyékol.

Majd ajánlanak márkákat de mindegyikkel lesz gond wifi szinten pont a födém miatt.

Nekem itthon 3 router van egy linksys ami drágább egy olcso TP link még egy valami gagyi tenda , ugyanolyan erős mindegyik a wifi a szintek között alig megy át gyakorit olvasni jó.

Venni azt veszel amit akarsz mert ez is csak olyan markafanatizmus. Logikusan Linksys terméket venni jó mert biztos. De az 35000 Ft. TP linkbol egy olcsó az 18000 bol megvan.

Hát te dontod el mire mennyit koltesz.

2019. júl. 20. 07:11
 2/4 A kérdező kommentje:
Rendben köszi .
2019. júl. 20. 09:13
 3/4 anonim ***** válasza:

Archer C60 + W860RE

Tökéletes lesz együtt a kettő.

2019. júl. 20. 10:19
 4/4 A kérdező kommentje:
Király köszi szépen.
2019. júl. 20. 16:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!