Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » IE 8, Mozilla Firefox. Milyen...

IE 8, Mozilla Firefox. Milyen ilyenfajta programok vannak (lent )?

Figyelt kérdés
nagyon gyenge a gépem és a flash játékok is akadnak:S melyik programot ajánjátok vagy még milyenek vannak,vmi monkeyre emléxem,ha ez befolyásolja egyáltalán
2010. júl. 11. 00:57
 1/7 anonim válasza:
opera
2010. júl. 11. 01:09
 2/7 anonim ***** válasza:
Opera jo volt egy ideig de nekem mostanaban nagyon szaraxik, bar tenyleg gyors, van meg a Chrome ami emlitesre melto es asszem ennyi.
2010. júl. 11. 01:24
 3/7 anonim ***** válasza:
én crome ot használok nagyon bevállt. egy két apróság hiányzik a firefoxból de pótolható
2010. júl. 11. 01:27
 4/7 anonim ***** válasza:
ffx 4.0 betat használnék rég csak nagyon-nagyon megszoktam a multi klikkes vissza ugrást az operában, már sajátgépben és mindehol hazsnálnám, ezért nem cserélem le az opeát de amugy mr megutáltam, hiába ezsik keves memoriat, folyton nyitva marad a hatterben es feladatkezelovel kell leallitani, monjduk a ctrl+enter rendzer is tetszik nagyon, meg az auto kitöltő... De az uj firefox gyors lett...
2010. júl. 11. 01:39
 5/7 anonim ***** válasza:
Chromeot ne!A sok kis chrome.exe miatt ami zabálja a memóriát..
2010. júl. 11. 07:47
 6/7 Novobá ***** válasza:
ahhoz hogy a flash akad csak kis köze van a böngésződnek. (kivéve ha fossá addonolt firefoxról beszélünk.)
2010. júl. 11. 09:33
 7/7 anonim ***** válasza:
nállam van 3 chrome exe de összességében nem több mint ugyanazok az oldalak firefoxban
2010. júl. 11. 16:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!