Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mi a véleményetek, hogy...

Mi a véleményetek, hogy Piscatel össze könyörgött egy számítógépet?

Figyelt kérdés
Valamelyik nap kirakta egy üzenetben, hogy küldhetnénk pénzt neki ha azt akarjuk, hogy tovább videózna. persze nem olyan tempóba gyült a lóvé és ki írta hogy akkor ő már nem videózik 2007-2019 valami ilyesmit. persze erre meg küldtek neki alaplapot meg videó kártyát meg a fene tudja mit. Szépen össze koldulta és még pénze is lett. már az is gáz hogy a csaj tatja el. azt se vágom mit szeret benn....

2019. júl. 17. 19:23
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
40%

Semmi közöm hozzá. Mindenki azt csinál, amit jónak lát.

Nem gondolom, hogy ér ez a story annyit, hogy ennél több szót fecséreljünk rá.

2019. júl. 17. 19:25
 2/14 A kérdező kommentje:
Ejha! akkor minek írtál ide XD
2019. júl. 17. 19:29
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem ismerem igazán Piscatel munkásságát, csak azokat a videóit láttam, amiket Bartossal csinált. Vannak olyan videósok, akik tényleg minőségi tartalmat csinálnak, időt és energiát fektetnek a videóikba, ők szerintem megérdemlik az adományokat, amiket kapnak. Ilyen Molnár Krisztián-féléknek egy fillért nem adnék akkor sem, ha nem tudnám mire költeni a milliárdjaimat.
2019. júl. 17. 19:39
 4/14 Argloss ***** válasza:
100%

Így működik a világ. Ha megtalálod a célközönséget és azt mondod nekik amit hallani akarnak, akkor megszerzed amit akarsz.

Nézz meg egy pár reklámot, olvass utána néhány cégnek, aztán rájössz majd, hogy ez semmiség. A Nestlé most éppen felkapott, olvasgass miket csináltak a pénzért. :)

2019. júl. 17. 19:47
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Az alaplapja egy règi fos. Èrtèke kb 500ft.
2019. júl. 17. 19:52
 6/14 anonim ***** válasza:
67%

Azért írtam te nagyokos, mert azt kérdezted, hogy: "Mi a véleményetek" Ennyire bonyolult ez.

Majd pár év múlva felnőttként megérted mire való ez az oldal.

Egyébként sosem értettem itt, a kérdésbe bújtatott véleménykifejtést. Aztán ha nem azt kapod amit gondoltál, jön a prüszkölés.

Fiatalság, bolondság.

2019. júl. 17. 20:00
 7/14 anonim ***** válasza:
91%
Az ki a tököm?
2019. júl. 17. 20:31
 8/14 anonim ***** válasza:
28%

He! Küldjétek már nekem válaszadók egy 1050Ti-t vagy valamit! Váltanam a gyenge r7260x-em.

Látjátok nem kell nekem 2080ti meg ilyenek. Csak egyszerűen játszani akarok. Amihez már a régi kevés amit annak idején 45 ezerért vettem pcxen szállítással.

Nincsen pénzem most. Meló sincs. 24 vagyok és barátnőm van három éve és hát ami segélyt meg pénzt kapok maszek melobol azt ráköltöm!

Fogok dolgozni ha lesz hol, valószínűleg gyárba 12 órát... Akkor majd biztos veszek egy jobbat és én ezt amit küldesz vissza is adom. Tehát 1-2 éven belül.

Nem fogom tuningolni meg semmi. Vigyázok rá.

Csak arra figyeljetek hogy nincs nagy tápom. Egy hexa 400W-os van!

Szóval na! Köszönöm aki elolvasta meg aki küldi'

2019. júl. 17. 22:04
 9/14 anonim ***** válasza:
29%
Ja és amúgy nem piscatelt vagy kit utánzom most! Ezt tök komolyan írtam! Lehet nekem is sikerül össze koldulni valamit.
2019. júl. 17. 22:07
 10/14 anonim ***** válasza:

érdemes követni a rezedai anomáliák yt csatornát és látni milyen is ő valójában

https://www.youtube.com/channel/UCdvR3xExhQQb7aOj3-tgVDQ

2019. júl. 19. 16:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!