Mi a véleményetek, hogy Piscatel össze könyörgött egy számítógépet?
Semmi közöm hozzá. Mindenki azt csinál, amit jónak lát.
Nem gondolom, hogy ér ez a story annyit, hogy ennél több szót fecséreljünk rá.
Így működik a világ. Ha megtalálod a célközönséget és azt mondod nekik amit hallani akarnak, akkor megszerzed amit akarsz.
Nézz meg egy pár reklámot, olvass utána néhány cégnek, aztán rájössz majd, hogy ez semmiség. A Nestlé most éppen felkapott, olvasgass miket csináltak a pénzért. :)
Azért írtam te nagyokos, mert azt kérdezted, hogy: "Mi a véleményetek" Ennyire bonyolult ez.
Majd pár év múlva felnőttként megérted mire való ez az oldal.
Egyébként sosem értettem itt, a kérdésbe bújtatott véleménykifejtést. Aztán ha nem azt kapod amit gondoltál, jön a prüszkölés.
Fiatalság, bolondság.
He! Küldjétek már nekem válaszadók egy 1050Ti-t vagy valamit! Váltanam a gyenge r7260x-em.
Látjátok nem kell nekem 2080ti meg ilyenek. Csak egyszerűen játszani akarok. Amihez már a régi kevés amit annak idején 45 ezerért vettem pcxen szállítással.
Nincsen pénzem most. Meló sincs. 24 vagyok és barátnőm van három éve és hát ami segélyt meg pénzt kapok maszek melobol azt ráköltöm!
Fogok dolgozni ha lesz hol, valószínűleg gyárba 12 órát... Akkor majd biztos veszek egy jobbat és én ezt amit küldesz vissza is adom. Tehát 1-2 éven belül.
Nem fogom tuningolni meg semmi. Vigyázok rá.
Csak arra figyeljetek hogy nincs nagy tápom. Egy hexa 400W-os van!
Szóval na! Köszönöm aki elolvasta meg aki küldi'
érdemes követni a rezedai anomáliák yt csatornát és látni milyen is ő valójában
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!