Upc 4600ftos Internet 300 + TV Comfort +telefon csomag vagy digi 1000 full 6450ft érné meg jobban?
Nekem a digivel nincsenek jó tapasztalatim, itt nálunk az optikai kábelen van 4 szolgáltató is ami közül lehet választani. Plusz egy külön hálózaton működő tcom.
Kezdetben digis voltam, de rendszeresen akadozott az internet, volt hogy napokra is elment. Az ügyfélszolgálat katasztrófa, vagy hülyék dolgoznak ott, vagy szándékosan ki van adva nekik hogy csak akkor küldjenek ki valakit ha már az ügyfél 40x betelefonált várt 20 percet mire valakit kapcsoltak, és szerződés bontással fenyegetőzik.
A sávszélesség meg mese habbal, sosincs meg az 1000 megabit.
Ahogy lejárt a 2 év azonnal mentem át a upc-hez. 3 éve vagyok náluk előfizető, voltak hibák a szolgáltatásban de korántsem annyi mint a diginél, plusz az ügyfélszolgálaton is sokkal normálisabbak az emberrel.
500-as netem van 20 megabites feltöltéssel ami mindig jóval 20 felett van (22-24 szokott lenni)
Azt viszont nem értem, hogy egy optikai kábelen ha ennyi szolgáltató elérhető, akkor miért van ilyen nagy minőségbeli különbség közöttük?
Upc-re fizetek 7500/hó fogalmam sincs mennyi csatorna van de 100 felett bőven, digitális mind szóval megállítható/visszapörgethető/rögzíthető, net az 500/20 ami mindig megvan, ja meg valami vezetékes telefon aminek még a számát se tudom :D
Engem a HD nem igazán érdekel, ha nagyon full HD filmet akarok nézni azt úgyse tv csatornán fogok.
#3 Márpedig amikor kijöttek bekötni a upc-t ugyan arra a vezetékre kötöttek rá, csak másik kiállásra. A szomszédnak meg valami gagyi no name szolgáltatótól van valami 10 megabites net az is ugyan azon a kábelen van.
Egyedül a tcom épített saját ki hálózatot 1,5 éve a villanyoszlopra.
Nyilván ha az alaplapom nem tudta volna kezelni az ezer megabitet akkor nem veszek olyan netet..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!