Miben jobb az ncore mint a majomparádé?
A majomparádén fent vagyok kb. másfél hónapja, eddig mindent megtaláltam amit akartam.
A majmon nincs seed kötelezettség (az ncore-on sincs?), ettől függetlenül az 1-2 éves torrentek is simán jönnek 10-20 megával.
Pénzért, 1000 forintért vettem tagságot, egy hónap alatt visszatöltöttem 1.3TB-ot, ezért küldhetek már meghívót is.
Aki használja az ncore-t és esetleg a majmot is, az megtudná mondani miben jobb az ncore?
Ugyan is mindenhol azt olvasni hogy az ncore-t istenítik, szeretném tudni miért.
Én az nCore-on vagyok tag.
Rengeteg torrent van, rengetek ezért jó.
Biztonságos mivel mindent ellenőriznek és a szerver sem magyarországon van tehát egyhamar nem megy csődbe.
Van seed kötetelezettség.
Nekem már volt olyan, amit csak az nCore-on találtam meg. Ezek főleg nagyon régi filmek voltak.Játékoknak több része is megtalálható több formában. Sok a seeder (a nagyon régi torrenteken is).
De a Majomparádét is szeretem, az sem rossz oldal:)
Én is sok helyen fent vagyok, így nagyobb az esély, ha valamit nem találok, akkor egy másik oldalon fent lesz:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!