Mit szeretnek az emberek Elek Zoltánban? (Videó Infó 1 youtube csatorna)
Figyelt kérdés
Iszonyatosan sokan követik nagyon rövid idő alatt. Nekem nem szinaptikus a csávó. Persze nem bántom meg nem trollkodok vele vagy ilyesmi. Csak nem értem mit csípnek benne? Érdekes eset ez...2019. júl. 8. 06:34
1/15 Balogh Bence 2019 válasza:
Ne szeretik, röhögnek rajta.
2/15 Shaddark válasza:
Dancsó Péter "felfedezettje", aki per pillanat a youtube legtöbb követővel rendelkező magyar "sztárja".
(1M)
Ha jól látom, a nézőinek a 10%-a maradt követőnek azok közül akik ránéztek hogy mit is parodizál D.P.
Ami soknak számít valóban magyar viszonylatban...
4/15 anonim válasza:
Nálunk melóban minden héten van külön klubb, ahol még csinálják a "receptjeit".
Retro. Őszinte. Hibákkal együtt él. Nem kamu, mint az összes többi magyar yt sztár.
5/15 anonim válasza:
Egyáltalán nem Dancsó felfedezettje, nem tudok honnan szeditek ezt a hülyeséget. Maximum TI tőle hallottatok először róla, de ennyi.
6/15 anonim válasza:
Márpedig akkor robbant egy nagyot, miután ott említve lett. Ez tény.
7/15 anonim válasza:
Akkor nem tudjátok mint jelent a felfedezettje szó. Ez is tény.
8/15 Shaddark válasza:
Az én értelmezésemben:
Van egy ember akit egy icike-picike kis közösség ismer.
Van egy másik akinek meg milliós tábora van.
Ez a másik ember rábukkan az első oldalára, felfedezi azt és rájön hogy ez tök jó, meg kellene mutatnia másoknak is.
Megteszi, majd ennek hatására ott a száz követő hirtelen százezerre ugrik.
9/15 anonim válasza:
elek zoltánt elösször az r/fostalicska subredditen találták meg nem dancsó találta meg
10/15 anonim válasza:
Vicces és kib#szott jó videókat csinál. Ennyi! TARTSD TISZTELETBEN A RAJONGÓIT.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!