Külföldön tényleg büntetik a letöltés is, vagy ő csak megakart ijeszteni?
Külföldön sem a letöltést büntetik, hanem a megosztást - méghozzá a szerzői jogvédett anyagok megosztását, nem mindent.
(csak tudnám, hogy miért kérdezel rá olyan dologra, amit te magad linkelsz ide beidőzítve, és ott elmondja az ember a választ)
Németországban bírságolnak (ezt is elmondja a videóban, akkor miért kérdezel vissza rá?), ha lebuksz vele. Angliában egyes szolgáltatók figyelmeztetést küldenek, hogy ne csináld. Mivel nálunk nem üldözik és büntetik, nem kell foglalkoznod vele.
A videóban azt monda hogy a letöltést is büntetik, én csak biztosra akartam lenni.
Szerinted nálunk lesz ilyen?
Azt is mondta a Google Drive-s film linket elküldi német ismerősének őt megfogják büntetni mert le töltötte, ez az online filmnézésre is értette.
Ez nekem kicsit bűzlik amit mond.
Nem a letöltést büntetik, de a torrent protokoll a technológiája miatt letöltés közben is feltölt, és már azt büntetik. Nem a letöltés ténye a gond, hanem hogy közben már seedel, ami illegális megosztás.
A felhőtárhely meg az online tartalomnézés nem tartozik ebbe a körbe, nem büntetik mert megfigyelni sem tudják.
Ne foglalkozz azzal, hogy más országokban mi történik, mert ránk nem vonatkozik. Még egy egységes EU-s szabályos sem feltétlenül, mivel azok jellemzően megengednek önálló tagállami szabályozást, és egyes országok eltérően kezelhetik. Mint látod, Németország EU-s és bünteti, Magyarország EU-s és nem bünteti.
Azon pedig felesleges stresszelni hogy vajon mi lesz a jövőben. (amúgy gyanús, hogy ezt a kérdést már pár tucatszor feltetted, és mindig elmondták hogy ne pánikolj a semmin)
Nem azért tettem fel a kérdést, csak azért hogy miért beszél ilyeneket hogy YouTube-n is kaphatok kint büntetést.
Miért jó neki ilyeneket mondani?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!