Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » A laptopom ujra lehet telepite...

A laptopom ujra lehet telepiteni avval windows xp telepitö cd-vel, amivel a számítógépemet szoktam ujra telepiteni? Ha igen akkor hogyan kell?

Figyelt kérdés

ugyan úgy mint ahogyan a számítógépet szoktam? Vagy ugyan avval a telepitö cd-vel nem lehet? Vagy van külön olyan cd amivel csak a laptopokat lehet telepiteni? És ha nem lehet, akkor a netröl lehet letölteni az Acer Aspire 5720Z típusu laptopomhoz windows xp telepítő programot? Ha lehet akkor légyszives küldjetek linket ahonnan letöltsem.

és ha letöltöttem akkor irjam ki cd-re és ugy telepitsen ujra ,vagy nem muszály kiirni cd-re elég ha megnyitom majd a letötött telepítöt?

a válaszokat elöre is kössz mindenkinek.

2010. júl. 10. 10:46
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:

Lehet ugyanazzal. Bár ha megvolna az eredeti telepítőlemezed, azzal simábban és gyorsabban menne.

Így lehetséges, hogy az internetről kell majd összevadászgatnod a drivereket.

Nem is kell annyira vadászni, itt vannak összegyűjtve:

[link]

2010. júl. 10. 11:01
 2/18 anonim ***** válasza:
Újra feltetted a kérdést? A tegnapit nézd meg, ott leírtam lépésről-lépésre...
2010. júl. 10. 11:01
 3/18 A kérdező kommentje:
oké kösz a gyors válaszokat
2010. júl. 10. 11:12
 4/18 A kérdező kommentje:

azt tudom hogy a drivereket hogyan kell feltelepiteni,csak azt nem h kell a wiahogyan az asztali szándows xp-t. azt ugyan ugy kell ahogyan az azstali számitogépen?

beteszem a cd-t a, inditom a laptopot, és várnom kell hogy beadjon vmit,de nem ad be semmit hanem ugyan ugy ahigy szokott bekapcsol.Vagy az lehet a gond h nem a windows sp3 van rajta a laptopon, és azért nem ad be semmit.most töltöm le az sp3 mat . kiváncsi vagyok h ha fel telepitettem jo lesz e......:)

2010. júl. 10. 11:18
 5/18 anonim ***** válasza:
BIOS-ban be van állítva a bootolási sorrend?
2010. júl. 10. 11:40
 6/18 A kérdező kommentje:
azt hogy kell beállitani?
2010. júl. 10. 11:57
 7/18 anonim ***** válasza:
Kikapcsolod a laptopodat és újra indítod. Közben nyomod a delete (egyes gépeknél az F2) gombot. Ekkor bejön egy nem grafikus felület. A nyíllal rámész egy olyan menüpontra, hogy BOOT (lehet egy kicsit más a neve, de a BOOT mindenképpen szerepel benne. Okézod Ott kell lennie egy olyannak, hogy First Boot device (vagy ehhez hasonló) arra rákattintasz és kiválasztod a CD/DVD-rom-ot, okézod, majd megnyomod az F10-es billentyűt, majd a kérdésre OK-t. Újraindítod a gépet és ekkor már a CD-ről fog indulni. (Máshoz a BIOS-ban ne nyúlj!)
2010. júl. 10. 12:05
 8/18 anonim ***** válasza:
egyik helyen a rákattintasz-t írtam. Természetesen nem kattintasz, hanem entert nyomsz, mert a BIOS-ban nem tudsz egeret használni...
2010. júl. 10. 12:08
 9/18 A kérdező kommentje:

okés megpróbálom.

a telepitö cd-t hagyjam benne és ugy csináljam meg mind ezt?:)

2010. júl. 10. 12:28
 10/18 anonim ***** válasza:
Hagyd benne. Közben megnéztem, hogy az indításkor az F2-es billentyűvel jön be a BIOS.
2010. júl. 10. 12:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!