Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mit tegyek, hogy a már évek...

Mit tegyek, hogy a már évek óta használt gmail levelező, amit az én sz. Gépemen a barátnőm használ, újra megjelenjen? Az övé helyett az enyém jelenik meg, pedig az ő adatait írjuk be.

Figyelt kérdés
Létrehoztam egy google fiókot, és utána egy gmail levelezőt, és most megdöbbenve látom, hogy a barátnőm gmail levelezőjét a sz. gép nem adja ki. Szóval rákattintunk az ő levelezőjére, és az enyém, az új jelenik meg helyette. Miért van ez? ...Én kitörölném az enyémet, de azt olvasom most, hogy akkor törlődni fog az ég-világon minden! Kérlek, segíts! Internet explorert használok keresőnek.

2019. júl. 4. 09:43
 1/3 anonim ***** válasza:
Jelentkezzetek ki a gmail-ből, töröljétek a sütiket, az Explorert pedig cseréld le valami értelmes böngészőre.
2019. júl. 4. 09:48
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm, de hogy kell kijelentkezni, illetve az egész új gmailemet törölni? Bocs, de nagyon kezdő vagyok.
2019. júl. 4. 10:00
 3/3 anonim ***** válasza:

Csak ki kell jelentkezni, mivel automatikusan bejelentkeztet most az utoljára belépett fiókba. A jobb felső sarokban a névre/ikonjára kattintva nyílik le a menü, ahol kiléphetsz. Majd belépsz a másik fiókba miután kidobott a bejelentkezőablakba.

Ha ebből a fiókból sem lépsz ki és megjegyzed a belépési adatokat, akkor legközelebb is ebbe fog belépni. De ez önmagában nem törli vagy tünteti el a te fiókodat, ugyanúgy lehet váltani közöttük a fenti módszerrel.

2019. júl. 4. 12:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!