Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mi gond lehet a karakterkódolá...

Mi gond lehet a karakterkódolással Explorerben?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Pár hete, fogalmam sincs mitől (tudtommal nem állítottam el semmit) bizonyos oldalak rosszul jelennek meg IE-ben. (Sajnos csak egyetlen egy Prt Screent tudok mutatni, mert képtelen a netem feltölteni, de ez egy másik kérdés tárgyköre lesz.)

Ahol lehet, kínai karakterrel dolgozik, vagy, mint a képen látható esetben is, iylen kis kockákkal jelennek meg bizonyos oldalak.

Kódoláson elvileg semmit nem állítottam, ugyanígy van beállítva Firefox-ban is, ott azonban minden normálisan működik.

Ötletek?

[link]

2010. júl. 9. 23:19
 1/1 anonim ***** válasza:
Ezen konkrét oldal esetén nem lehet, hogy a legördülőlistában átállítottad véletlenül japánra a nyelvet, kattints a legördülőlistára, és kattints rá valamelyik másik menüpontra (lehet, hogy csak négyzetek lesznek ott, próbálj meg azért néhányon)
2010. júl. 9. 23:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!