Ncore-ban 7 napja nem frissül a tracker, miközben a qBittorent 3.3.15-ben minden letöltés fut. Hogy lehet frissíteni?
Figyelt kérdés
Eddig nem volt ilyen problémám soha, de egy hete töltöttem le kb 40 file-t, mindet töltöm vissza azóta, a gépet ki sem kapcsoltam. Az ncore tracker követője mégsem frissül, pedig a legtöbben elértem a szükséges seed-időt a qBittorrent szerint. Hogy lehet frissíteni a trackert?2019. júl. 2. 12:23
1/3 anonim válasza:
Cseréld le a klienst, mert nem jelez vissza a trackernek rendesen. A seed idő nem számít, mivel a tracker szerint nem is seedeltél, nem irányított feléd letöltőket, így nem tölthettél vissza.
2/3 anonim válasza:
Mit ír az oldal? Ha "stopped", akkor nem seedeltél az oldal felé semmit, mert várósorban voltak a torrentjeit. Ez egyenlő az azonnali megállítással, mivel a kliens szabályai szerint több torrentet futtatsz mint amennyi a beállításokban meg lett adva.
Ez nem trackerhiba és nem is klienshiba, mert aszerint működött ahogy beállították. Ez felhasználói hiba, ha nem tudod mit jelent a várósor és hogyan kell módosítani (Beállítások/bittorent fülön).
3/3 anonim válasza:
qBittorent-ben nekem is előfordult, hogy hol töltött vissza, hol nem.
Másik torrent programot használok, azzal semmi bajom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!