Hogyan tudom teljesen kiüríteni a Google Driveomat? Bővebben és kép lent!
Szóval ezt írja ki. De mi foglalja azt a 4,8 gigát? Már számtalanszor töröltem mindent a Google Driveomról, semmi sincsen sem a saját meghajtómon, se sehol máshol. A kukát is mindig kiürítettem, ott sincs semmi. Én arra gondolok hogy valamit megoszthattam telefonon a Driveval? Google Fotók alkalmazásra tippelnék. De a telefonomon lévő összes kép gigát sem foglal, nem, hogy 4,8-at... Noss?
Telefonon a biztonsági mentésekre is nézz rá. Hirtelen passz hol találod őket, de a méretből ítélve én el tudom képzelni, hogy valamiféle biztonsági mentés lehet, ami tartalmazhat beállításokat, app adatokat, de személyes adatokat is mint pl kép, videó, zene stb.
Egyáltalán nem tudom hol találod telefonon az ehhez kapcsolódó menüket, de nagyjából a "Fiókok és biztonsági mentés" vagy "Biztonsági mentés és visszaállítás" nevekkel találhatod meg szerintem. Valami ilyesmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!