Lehet valamit tenni, ha az email fiókom túl sok levelet rak a spam-be?
Figyelt kérdés
Yahoo-ról van szó és konkrétan az összes magán email címről érkező levelet a kéretlenbe rakja... Nem tudom hogy vagy hol lehet ezt átállítani. Vagy esetleg valami baj lehet a fiókommal? Pár hónapja csináltam a fiókot és azóta ilyen.2019. jún. 23. 10:21
1/2 anonim válasza:
Irányítsd át a gmail fiókodba, és kezeld onnan. Annak nem hülye a spam szűrője.
2/2 anonim válasza:
Bemész a spambe, kijelölöd, és olyasmire kattintasz, hogy "Not spam" (csak most nem látom, mert az én szemétmappám momentán üres). Egyébként ha rendszeresen nem nyitsz meg bizonyos címről érkező üzeneteket az Inboxban, akkor egy idő után arra következtet ebből, hogy spam, ezért oda irányítja. Így tudod visszacsinálni - megelőzni meg úgy, hogy (ha nem is olvasod el, legalább) olvasottnak jelölsz minden olyan címről érkező üzenetet, amelyik cím nem akarod, hogy a spambe legyen átirányítva egy idő után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!