Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogyan tudok különböző webolda...

Hogyan tudok különböző weboldalakra beszúrni, másolni, hirdetni linkeket?

Figyelt kérdés
2010. júl. 8. 22:22
 1/3 anonim ***** válasza:

Kijelölöd a linket, másolod (ctrl+c), fentről a címsorból és a lapra meg beilleszted ctrl+v billentyűkombinációval.

Vagy mást szerettél volna kérdezni?

2010. júl. 8. 23:13
 2/3 A kérdező kommentje:
Reklámozni kellene egy cégnek a hirdetéseit. Küldtek nekem linkeket rövid leírással, képpel. Weboldalakra kellene beszúrni, vagy küldeni, de nem tudom hogyan csináljam, mert hiába van ott az oldalon, hogy link küldése, vagy ingyen link küldése, stb. rákattintok, de nem történik semmi. Szóval ezzel kapcsolatban egyáltalán nem vagyok képben, még nem csináltam ilyet. Illetve én is készíthetek nekik hirdetéseket, vagy újabb szöveget is írhatok hozzá, de ehhez sem tudom, hogyan kezdjek hozzá.
2010. júl. 9. 08:01
 3/3 anonim ***** válasza:

Be kell regisztrálni az katalógus oldalakra. Ezután tudod a linket elhelyezni. A lap.hu oldalakon egyszeüen beküldöd és kapsz visszajelzést, hogy elfogadták vagy sem.

Sok hirdetési oldalra is regivel tudsz bejutni.

2010. júl. 9. 09:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!