Letiltott a facebook és az instagram törölt?
A facebook ma letiltott, hogy megsértettem a szabályzatot, az instagram meg se szó se beszéd csak úgy letörölt.
Olvastam cikkeket erről a tiltás hullámról, hogy lehetséges, hogy valami meghibásodás ez az egész, mert országszerte rengeteg embernek van ez.
Mivel meghibásodás az egész, ezért akkor szerintetek vissza fog állítódni ez az egész? Mármint a fb-ot ugyanúgy lehet majd használni és az instagramot is?
Nagyon fontos lenne köszönöm!
"hogy valami meghibásodás ez az egész, mert országszerte rengeteg embernek van ez."
Ööööö... Itt az állampárt hivatalos demagógiája az idegen gyűlölet, hivatalosan támogatva van a nácizmus enyhébb formája, a hazaszeretet elfogadható formája a maximálisra tolt nacionalizmus. A választásokat nem saját érdemeik kiemelésével, hanem gyűlöletkeltéssel, a másik lejáratásával nyerik.
Az emberek természetesen alkalmazkodnak, átveszik a demagógiát. Hisz pont ezért lettünk mi az uralkodó faj - az alkalmazkodó készségünk miatt.
Ami itt normálisnak számít az a világ sok táján meg pont hogy nem, így nekem inkább user errornak tűnik ez a sok tiltás semmint technikainak...
Még mielőtt leolt valaki - az ÖSSZES pártot utálom, kivétel nélkül mind. Ha rajtam múlna simán betiltanám a politikus szakmát is - semmi hasznuk, nélkülük jobban el lenne mindenki. És nem, nem lenne anarchia, ahogyan a munkahelyeken sincs politikus (jobbára) mégis jól megy sok cég szakmai vezetéssel is...
Hát ne haragudj, annyira nem volt hasznos az információ amit megosztottál, de köszi..
Ha meg user error, akkor meg érdekes, hogy egyik napról a másikra több ezer embert random letiltanak és törölnek..
Hát rendcsinálás mindig egyik napról a másikra van olyan helyeken ahol folyamatosan nem képesek rá a szervezetlenség vagy nem pontosan letisztázott működési elvek miatt.
Ez talán segíthet mit hogyan érdemes, egyelőre senki nem tud semmit, szerintem pár nap alatt kiderül hogyan lehet megoldani ezt neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!