Ádámwww kérdése:
Mennyi ideig tart míg a Facebook feloldja a tiltást a profilomról?
Figyelt kérdés
Kidobott, beakartam újra lépni és kérte hogy igazoljam hogy az vagyok aki. Elküldtem a személyim egyszer a magyar súgón, egyszer pedig az angol súgón. Szóval kb. mennyi idő míg megnézik hogy tényleg én vagyok és engedélyezik hogy használhassam a fiókom?2019. jún. 17. 14:14
11/17 anonim válasza:
Mennyi idő alatt állították vissza?
12/17 anonim válasza:
Nem gond ha nem tudok belepni az emailembe?
13/17 anonim válasza:
2 évvel ezelőtti amit írtam, akkor 3 hét volt mire vissza kapcsolták.
Ha nem kapod meg a levelet, szerintem nem gond, időnként ránézel.
Aztán ha beengedett, a beállításoknál tudod cserélni az email címed.
14/17 anonim válasza:
Hihetetlen hogy ennyi mindenkit tiltanak és semmi következménye nem lesz.
15/17 anonim válasza:
Rizikós lenne ha amíg "várunk" egy másik profilból beszélnék emberekkel?
16/17 A kérdező kommentje:
Na ahogy látom ez jó sok embert érint, szóval remélem csak valamit elbasztak és hamar feloldják a dolgot.
2019. jún. 17. 22:13
17/17 A kérdező kommentje:
Update a dologról, engem véglegesen tiltottak de biztonsági okokból nem mondjak meg hogy miért.:D
Próbálom felvenni a kapcsolatot velük de automatikusan lezárja az "üzenetet" most ezt jelentettem nekik de semmi visszajelzés nem jött róla. Az a vicc hogy konkrétan leszarnak.
2019. júl. 14. 18:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!