Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Miért nem működik az internet?...

Miért nem működik az internet? (bővebb leírás)

Figyelt kérdés

Bekapcsolom a gépet, és nem működik a vezeték nélküli internet. A mi internetünket ki sem írja, pedig itt vagyok mellette. (Másik gépen működik az internet, nem a lakásban keresendő a probléma) Aztán egyszer meg már nem is ír ki egyetlen internetet sem, végül meg kiírja, hogy nem működik a vezeték nélküli hálózati adapter, probléma merült fel. Szerintem a vezeték nélküli diverrel van a baj. Most ki sem írja hogy van vezeték nélküli adaptere. Ha a hálózati kártyákat újra töltöttem mindet, kb 3 óráig volt működőképes. Qualcomm Atheros van telepítve, 10.0 a verzió száma. Szerintem újra kellene telepíteni?

Várom a választ, sürgős! Előre is köszönöm, bármilyen ötlet jöhet!

2019. jún. 17. 11:28
 1/3 anonim ***** válasza:
Mi a pontos típusa a Wi-fi adapternek? Milyen operációs rendszer? Eszközkezelőben jelez valami hibakódot?
2019. jún. 17. 12:30
 2/3 A kérdező kommentje:
Azt írja az eszközkezelőben, hogy Qualcomm Atheros AR956x Wireless Network Adapter. Verziója: 10.0.0.344 Windows 10-et használok.
2019. jún. 17. 12:53
 3/3 anonim ***** válasza:
Próbáld meg eltávolítani a drivert, és megnézni hogy akkor mit produkál.
2019. jún. 19. 19:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!