Titeket is tiltott a Facebook?
Figyelt kérdés
Semmit sem csinaltam es tiltva vagyok. Mar kuldtem be kerelmet, szemelyivel de nem tudom..annyira igazsagtalannak erzem ezt. Mit tudtok tanacsolni?2019. jún. 17. 08:24
1/2 anonim válasza:
A Facebook egy nagyon szar oldal,csak lassítja a böngészöt,van amikor le is fagy.Nem értem minek vagytok úgy oda érte?
Egyébként téged lehet,hogy egy biztonsági eljárás miatt tiltott ,majd később kérdéseket fog feltenni,amire ha jól válaszolsz visszaenged az oldaladra!Nekem kb 2 hete ez történt.
2/2 anonim válasza:
Engem múlthét hétfőn tiltott le ok nélkül. Azon napon el is küldtem személyimet, azóta sem kaptam választ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!