Torrentezéssel kapcsolatos kérdés? Akik csak azért akarnak válaszolni, hogy lehülyézzenek, azok inkább végig se olvassák a kérdést!
Szóval, regisztráltam egy letöltő oldalra, mert épp ingyenes volt a regisztráció. Le is szedtem egy filmet, egy ideig ment is közben a feltöltés is, de aztán megállt. Ez azért van, mert épp nincs leecher? Ha így van, akkor addig nem is vagyok seeder, amíg valaki el nem kezdi letölteni ugyanazt a filmet? Mert sajnos ott az igazán nagy probléma, hogy meglehetősen gyenge netem van, így egy 700MB-os film kb 60-80 perc alatt jön le átlag 200-220Kib/s sebességgel így szinte mindenki hamarabb tölti le mint én...
Előre is köszönöm az értelmes válaszokat!
Ha senki nem tölti a filmet, ami megvan neked, akkor nem tudsz feltölteni.
Miért baj, hogy mindenkinek hamarabb jön le, mikor teljesen lejött, azután is tudsz feltölteni másnak, ha vannak.
A torrent kliens a letöltés közben is tölt felfelé, de a letöltés befejeztével hagyd a kliensben feltöltésen, elöbb-utobb szedni fogják töled.
Ha ez arány miatt aggodsz akkor keress Free - ingyenes torrentet, itt csak a feltöltésed számolja, a letöltést nem.
Arányjavításra:
- a más oldalról letöltött adatot, teljes név és file azonosság esetén ide is seedelheted
- egy új és sokak által leechelt torrent egy kis részének letöltése és seedelése (pl. egy sok rar-ból álló torrent egy rar fájlának letöltése és seedelése)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!