Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Torrentezéssel kapcsolatos...

Torrentezéssel kapcsolatos kérdés? Akik csak azért akarnak válaszolni, hogy lehülyézzenek, azok inkább végig se olvassák a kérdést!

Figyelt kérdés

Szóval, regisztráltam egy letöltő oldalra, mert épp ingyenes volt a regisztráció. Le is szedtem egy filmet, egy ideig ment is közben a feltöltés is, de aztán megállt. Ez azért van, mert épp nincs leecher? Ha így van, akkor addig nem is vagyok seeder, amíg valaki el nem kezdi letölteni ugyanazt a filmet? Mert sajnos ott az igazán nagy probléma, hogy meglehetősen gyenge netem van, így egy 700MB-os film kb 60-80 perc alatt jön le átlag 200-220Kib/s sebességgel így szinte mindenki hamarabb tölti le mint én...

Előre is köszönöm az értelmes válaszokat!

2010. júl. 8. 20:48
 1/4 anonim ***** válasza:

Ha senki nem tölti a filmet, ami megvan neked, akkor nem tudsz feltölteni.

Miért baj, hogy mindenkinek hamarabb jön le, mikor teljesen lejött, azután is tudsz feltölteni másnak, ha vannak.

2010. júl. 8. 20:50
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! De pont az a gond, hogy mire én is leszedem az adott cuccot(legyen az bármi), elfogynak a leecherek, így hiába hagyom futni a klienst, mert néhány óra elteltével a torrent felrakása után alig-alig van aki le akarja tölteni az adott dolgot... :(
2010. júl. 8. 20:56
 3/4 anonim ***** válasza:
Miutan egy adott filmnek vagy akarminek letoltotted egy darabjat el is kezdi feltolteni. Amugy keress olyat ahol sokan toltik le, de keves a seed, lassabbam fog jonni neked, de jobban fogod nyomni felfele. Egy pelda: mult heten kerestem egy sorozatbol 2 szezont.Talaltam egy torrentet, ahol volt 117 seeder es 471 leacher. Elkezdtem tolteni es masztam a falra hogy 25-30 kiloval szedi, de miutan lejott az elso resz felment olyan 40 kilora, s a feltoltes meg elkezdett 1,4 - 1,6 megaval menni es mire lejott nekem a ket szezon, osszesen 8,6 giga, a feltoltesem 130 giga korul jar csak ettol az 1 torrenttol.
2010. júl. 8. 22:16
 4/4 anonim ***** válasza:

A torrent kliens a letöltés közben is tölt felfelé, de a letöltés befejeztével hagyd a kliensben feltöltésen, elöbb-utobb szedni fogják töled.

Ha ez arány miatt aggodsz akkor keress Free - ingyenes torrentet, itt csak a feltöltésed számolja, a letöltést nem.

Arányjavításra:

- a más oldalról letöltött adatot, teljes név és file azonosság esetén ide is seedelheted

- egy új és sokak által leechelt torrent egy kis részének letöltése és seedelése (pl. egy sok rar-ból álló torrent egy rar fájlának letöltése és seedelése)

2010. júl. 9. 09:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!