Új jelszó mellett is "beléptek a freemailomba, és a gmailomba is pedig más a jelszó. Win.7 újratelepítve, nincs boot vírus:nincstitkom a gépen, csak hogyan? -és ki?
Ha egy levélben a saját E-mail címed szerepel feladóként, az nem jelenti azt, hogy onnan is küldték. A feladó neve és címe az elküldött levélben manipulálható. Nekem is érkezett már többször hamis feladóval (gyenge zsaroló) levél. Ezt az E-mail címemet szoktam megadni mindenhol, ha tudom hogy kéretlen levelekkel fognak bombázni.
A lényeg, hogy no para, de nem árt néha lecserélni a jelszavaidat.
A látogatók kilétét nem tudhatod meg, IP-címnél tovább nem jutsz (amikor kiírja milyen IP címről voltak bent utoljára) én beállítanám a kétlépcsős azonosítást és megváltoztatnám a jelszót, ekkor minden kapcsolatot kijelentkeztet.
Freemail esetén nem tudom van -e lehetőség kétlépcsős azonosítás beállítására.
Gmail esetén lehet választani már nemcsak SMS-ben kapott kód alapján történő kétlépcsős azonosítást is.
Elhiszem hogy szeretnéd megtudni: kik voltak, de attól tartok, ez nem lehetséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!