Szerintetek fiatal egyetemistaként lehet közösségi média-használat nélkül élni?
20 éves lány vagyok, kezd elegem lenni a közösségi médiákból, függőnek nem érzem magam, de olyan szakmába készülök,ahol az embernek nem igazán van pld. Facebook profilja- külügyi pályára szeretnék lépni, mondanom sem kell,hogy itt azért nem különösebben használt szolgáltatás.
Szeretnék tőletek tanácsot kérni,hogy kezdjem el a közösségi médiás jelenlétem leépítését? Tanácsosabb lenne először csak inaktiválni a Facebook profilom, hogy az üzenetküldő alkalmazás még használható maradjon,majd egy idő után teljesen törölni magam? Azért kérdezem,mert például a vizsgaanyagok,egymás segítése nagyrészt a Messengeren folyik.
Tudtok ajánlani olyan üzenetküldő alkalmazásokat, amik jók? A Viber és a Whatsapp nekem megfelel, de például a szüleim valamiért nem igazán szeretik használni, és sokszor így kommunikálunk, ha valamiért telefonálni nem lehetséges.
Elnézést,ha rossz kategóriában helyeztem el a kérdést, de még mindig ez tűnt a legrelevánsabbnak.
Ti mit gondoltok, nagy kiszúrás magunkkal, a kapcsolattartásban mennyire hátrány, ha egy egyetemistának manapság nincs Facebookja, vagy egyéb fiókja? (Természetesen e-mail igen)
Köszönöm a segítséget!
20 éves lány vagyok, kezd elegem lenni a közösségi médiákból AKKOR STORNÓ
.
függőnek nem érzem magam, de olyan szakmába készülök,ahol az embernek nem igazán van pld. Facebook profilja MIÉRT NE LEHETNE
.
külügyi pályára szeretnék lépni, mondanom sem kell,hogy itt azért nem különösebben használt szolgáltatás
MIÉRT NE LENNE DE MARADJUNK AZÉRT ABBAN HOGY NEM SZOLGÁLTATÁS HANEM CSAK EGY WEBKÖNYV RENGETEG LAPOKKAL ÉS NEMKÖTELEZŐ KINYITNI
Lehet.
Kevesebb fos ömlik a nyakadba...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!