Uj gep házat akarok az asztali pcm hez miet erdemes?
A specifikaciok , Amd Radeon R9 280 GDDR5 3GB Merevlemez: Kingston 120 GB SSD WDC 1Tb Processzor: AMD FX-6300 six core Memória:2x4 GB DDR3 RAM...
Ezek ugy vannak meg adva hogy teljesitmenytol fuggoen is mas mas ház màs elhejezkedesu vagy barmiet tudok venni ehez a gephez mert ez ami most van elegge csunya ... valaki leirná es kuldene linket hol lehet venni iet ??
Sikerült ügyesen kihagynod az alaplap típusát.
Nem baj.
Egy online gépösszerakóban kiválasztod az alaplapod, és utána választhatsz hogy milyen ház passzol hozzá.
Én ilyet vettem most, - infósként csakis a technikai ár / érték arányt figyelembe véve.
Olcsó, praktikus, belefér az 5 hdd-m és a 2 ssd-m, hűt rendesen az 5 beépített ventivel.
De szerintem ez inkább kinézet, azaz egyéni szépérzék és stílusérzék alapján hozott döntés szokott inkább lenni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!