Kaptam játék kupont Tom Clancy The Division 2-t, ki lehetne valahogy játszani a "www.amdrewards.com"-ot?
Tudjátok adnak ilyen kódokat a grafikus kártya vagy a CPU mellé. Csakhogy a www.amdrewards.com ellenőrzi hogy van-e AMD videókártyám (AMD Radeon VII, VEGA56/64 a RX590/580/570), vagy AMD CPU (AMD Ryzen 2.gen 2700X/2700 MAX/2700, 2600X MAX/2600X/2600 a 2400G).
Szóval én normális ember vagyok és nincs semmi gagyi AMD cuccom, csakis Intel és nVidia forever. Kilehet ezt az oldalt játszani?
Add el vagy cseréld el.
"normális ember vagyok és nincs semmi gagyi AMD cuccom"
ha normális lennél, ezt le sem írtad volna...
1. Intel a a procim csak a stílusodból ítélve paraszt vagy.
2. Ezek szerint neked van pénzed, akkor miért szarrágóskodsz egy nyomorult kupon miatt öcsisajt??
"de az emberek többségének van esze..."
Persze, épp ezért rohamosan nő a piaci részesedése az AMD-nek, sőt már rég beelőzte az Intelt, egyedül szerver platform szinten gyengélkedik, de előbb-utóbb azt 8s behozzák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!