Hogyan tilthatom le a reklámokat hogy ne villogjanak nekem a gépen?
Ahány féle van, annyi féle mód van rá, melyikekre gondolsz?
- felugró ablakok?
- flash reklámok?
- oldalba beépített kóddal elhelyezett bannerek?
Milyen böngészőt használsz?
Firefox AdblockPlus + AdblockFilterset.G Updater.
Na ezekkel nem lesz reklámod. Ha mégis lenne benne 1 kattintással blokkolható. Én ilyen szűrőket is beírok: *banner*,*reklam*,*adver*,*avatar*. Le lehet tiltani a javát, javascriptet, villogó szöveget, animált gifet, és marad a tiszta információ.
Hogy hogyan kell bekonfigurálni őket, arról rengeteg infó van a neten.
Windows Explorert használok.
Azokra gondolok amik a hirtelen semmibol elougranak 1 adott oldalon és azi az iwiwen is van plusz ami oldalt jelenik meg pl szornyes reklám,és ami pl a webforditás.hun van szóval sok van
A fire fox jó lesz kezdésnek,de félek a gép tulajdonosnak kell a belépo kodja mert kolcson van a gép de használhatom ameddig szeretném...
Mit javasoltok?
Sajna még nincs benne gyakszim ezzekkel kapcsolatban..
Koszonom!
Portable böngésző.
Az opera egészen jó, ingyenes és magyarur beszélő. Akár egy usb-ről is futtatható.
Itt:
Utolsónak: Próbáltam telepíteni az Operát, de hibaüzenetet írt ki mindig, úgyhogy feladtam, szted mitől lehet?
Kérdezőnek: Próbáld ki a Popup Killer programot, itt letöltheted (nekem ez a verzió van):
Az Opera 9.06 usb verziója, melyre a link mutat nálam remekül működik, e sorok írása is ezt bizonyítja. Ezt a verziót nem kell telepíteni, csak kicsomagolni egy könyvtárba és elindítani az operausb.exe filet. Elméletileg -ha van tűzfal, akkor ott engedni kell- azonnal elindul a hivatalos nyitóoldallal. Nekem xp-m van, nálam műkszik. Ennél újabb oprendszeren nem próbáltam. (Lehet, hogy megy, de valószínűleg a tűzfalnál hagyni kell)
.
Ha ez mégse, akkor szintén telepítés nélkül Mozilla 3.0.
Ez meg itt:
Telepítés nélkül ezt a kettőt tudom javasolni. Az IE-t ne nagyon... azt legjobb letiltani.
Esetleg még egy cd-ről futtatható Linux? A sebességhez, azért kell egy kis vas, de ez is egy alternatíva.
KOszontem a tippeket igazán hasznosak voltak...
További szép napszakot!:)
Még egy eszembe jutott, nem szeretjük ugye az eszköztárakat, de a Google toolbar kivételesen nem egy haszontalan, beállítható, hogy blokkolja a felugró ablakokat, és az is blokkol. Ezt letöltheted a böngészőhöz, beállítod a szükséges beállítást, és ez is segít. Nekem 3 popup blokkoló dolgozik a gépen (Google Tollbar - explorer böngészőben, Popup Killer, All Popup Remover), biztos, ami biztos, nem egységesen szűrik, érdekes, de a 3 együtt szűri mindet.
Aztán majd írd meg, hogy mi vált be :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!