Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Instagramon ne lásson?

Instagramon ne lásson?

Figyelt kérdés

Lehet olyat csinálni instagramon, hogy egy bizonyos személy ne lássa, hogy fenn vagyok az oldalon?

Anyósom le se sz.r minket, eddig 1szer látogatta a fél éves unokáját. Ha mi akarunk menni, pont nem ér rá sosem.

Viszont ami képet kirakok a gyerekről facebookra, vagy instagramra, azt egyből osztogatja, így kisunokám, úgy kisunokám... facebookon már megtaláltam, hogy tudom beállítani, hogy ismerőse maradjak, de a képeim ő ne lássa.

Viszont instagramon ha már követ akkor szerintem ilyen lehetőség nincs. Ha visszautasítom a követését, akkor viszont az még akár háborút is kiválthat. Szóval tudok olyant, hogy egyáltalán ne is lássa a profilom? Mint ahogy pl a facebookon letiltás.

2019. jún. 4. 05:12
 1/6 anonim ***** válasza:
23%
nem raksz instára a gyerekről képet. soha nem fogom megérteni, miért kell telenyomni az összes létező platformot a gyerekkel...
2019. jún. 5. 07:16
 2/6 A kérdező kommentje:

Egy építő jellegű hozzászólás.... jár a keksz...

1. Ha nem képet kirakni akkor szerinted minek van az oldal?!

2. Nagyon tudhatod mennyi képem van kinn...

2019. jún. 5. 13:33
 3/6 anonim ***** válasza:
0%

én csak azt nem értem, minek oda is meg facebook-ra is kirakni meg mindenhova.

de oké, tegyük fel, felrakod, te dolgod. akkor meg vagy letiltod anyósod, és balhé lesz, vagy elviseled, hogy megoszja...ennyit tehetsz.

2019. jún. 5. 13:56
 4/6 A kérdező kommentje:

Minek ide is-oda is?! Mivel van ismerősöm aki itt van fenn, van aki ott. Nagyon logikus :D

Ja és ha ezt ha nem mondod, rá sem jövök... pont ezért akarom, hogy ne lássa.... talán, de nem biztos :D

2019. jún. 5. 15:59
 5/6 anonim ***** válasza:
Tiltsd le a profilját. Mást nem nagyon tudsz.
2019. jún. 6. 05:56
 6/6 anonim ***** válasza:

én csak azt nem értem, hogy akkor minek értékeled le a válaszom, amikor amúgy megkaptad rá a választ, hogy másképp nem megoldható...nincs semmi titkos kiskapu, amivel mégis.

vagy csinálsz egy másik instagram profilt, amiről ő nem fog tudni...tessék, ha bújkálni akarsz, itt egy csodálatos megoldás.

2019. jún. 6. 07:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!