Instagramon ne lásson?
Lehet olyat csinálni instagramon, hogy egy bizonyos személy ne lássa, hogy fenn vagyok az oldalon?
Anyósom le se sz.r minket, eddig 1szer látogatta a fél éves unokáját. Ha mi akarunk menni, pont nem ér rá sosem.
Viszont ami képet kirakok a gyerekről facebookra, vagy instagramra, azt egyből osztogatja, így kisunokám, úgy kisunokám... facebookon már megtaláltam, hogy tudom beállítani, hogy ismerőse maradjak, de a képeim ő ne lássa.
Viszont instagramon ha már követ akkor szerintem ilyen lehetőség nincs. Ha visszautasítom a követését, akkor viszont az még akár háborút is kiválthat. Szóval tudok olyant, hogy egyáltalán ne is lássa a profilom? Mint ahogy pl a facebookon letiltás.
Egy építő jellegű hozzászólás.... jár a keksz...
1. Ha nem képet kirakni akkor szerinted minek van az oldal?!
2. Nagyon tudhatod mennyi képem van kinn...
én csak azt nem értem, minek oda is meg facebook-ra is kirakni meg mindenhova.
de oké, tegyük fel, felrakod, te dolgod. akkor meg vagy letiltod anyósod, és balhé lesz, vagy elviseled, hogy megoszja...ennyit tehetsz.
Minek ide is-oda is?! Mivel van ismerősöm aki itt van fenn, van aki ott. Nagyon logikus :D
Ja és ha ezt ha nem mondod, rá sem jövök... pont ezért akarom, hogy ne lássa.... talán, de nem biztos :D
én csak azt nem értem, hogy akkor minek értékeled le a válaszom, amikor amúgy megkaptad rá a választ, hogy másképp nem megoldható...nincs semmi titkos kiskapu, amivel mégis.
vagy csinálsz egy másik instagram profilt, amiről ő nem fog tudni...tessék, ha bújkálni akarsz, itt egy csodálatos megoldás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!