Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hol tudnám minél egyszerűbben...

Hol tudnám minél egyszerűbben letölteni a WINDOWS-t amibe van a C, D, E? ( a legújabbat! ) -lent!

Figyelt kérdés
bocsi ha a kérdés szörnyen hangzik de kezdő vagyok még e részben és szerettem volna mindent belefoglalni a kérdésbe! köszike megértésetek és előre is köszönöm a válaszaitokat!
2010. júl. 7. 23:21
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Várj még szerintem a Windows telepítéssel. Legelőször ne te rakd újra a géped. Figyeld meg aki már gyakorlott ebben. Mer gajra lehet vágni a gépet ha rosszul csinálsz valamit, vagy vírusos a telepítő.
2010. júl. 8. 09:07
 12/12 anonim ***** válasza:

Keress valakit a környezetedben,mert alapvető hiányosságok vannak nálad számítástechnika terén.Nem gond ez,majd belejössz,ha van kitől tanulnod.

De most hiába írom le hogy tölts le torrentről egy telepítőt,rar fájlokban,azt csomagold ki winrarral,a kapott iso képfájlt írd ki dvd-re,bootolj róla és telepítsd,stb,stb.....

2010. júl. 8. 10:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!