Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Snapchaten hogy van ez?

Snapchaten hogy van ez?

Figyelt kérdés
Ha valakinek írok valamit, amit ő lement, de én ezután kitörlöm amit írtam, akkor az csak nálam tűnik el vagy nála is?

2019. jún. 2. 12:09
 1/2 anonim ***** válasza:
42%
Ez bármilyen szolgáltatásnál, programnál úgy működik, hogy ha a másik fél azelőtt lementi, lemásolja, képernyőképet készít arról a tartalomról amit küldtél neki, akkor semmit nem ér a törlés. Akkor sem ha mindkét félnél eltűnik a tartalom, hiszen addigra ő már egy harmadik helyen másolatban tárolja. Úgy tudom, hogy a Snapchat is kijátszható más programmal vagy módszerrel, hogy lementhető legyen bármi. És igazából bármi ami a másik fél képernyőjén megjelenik az valamilyen módszerrel mindig lementhető lesz.
2019. jún. 2. 12:16
 2/2 anonim ***** válasza:

pontosítanék az első válaszon. alkalmazáson belül persze, hogy eltűnik, hiába menti el a beszélgetést.

nyilván ha csinál egy képernyőfotót, esetleg valami másik alkalmazással archiválja a beszélgetést, az más dolog, viszont ezekről meg tudni fogsz, mert képernyőfotónál is kapsz értesítést róla, ha a másik elkészítette.

2019. jún. 3. 07:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!