Másnál sem frissül a Facebook?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Az a problémám, hogy reggel óta ugyanazt az 5 bejegyzést mutatja a hírfolyam hiába frissítek ra ezerszer, ha próbálok lejjeb tekerni nem megy csak egy szürke pötty van ott es ennyi. Már vagy 3x újra telepítettem, a telefont is újraindítottam de nem működik. Viszont ha külön rámegyek egy oldal vagy csoport bejegyzéseire ott friss minden :/ Interneten próbáltam rákeresni, hogy nem-e megint ilyen nagyobb leállásról van szó, mert akkor teli van vele a net, de most nem találtam semmit. Valami ötlet? :(2019. máj. 31. 15:42
1/1 anonim válasza:
Kevés az ismerősöd?
Nálam direkt kijatszik ez a facebook, hogy legyen több ismerősöm, hogy tudjak nézni friss hireket. Telefonon nincs ilyen probléma, csak számítógépen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!