Ha az interneten küld valaki képet nekem magàról akkor azt hogyan lehet megàllapitani hogy azon tényleg ö van e vagy sem?
Figyelt kérdés
Szóval hogy az egy netes kép vagy sem??2019. máj. 26. 12:10
1/5 anonim válasza:
Felkéred személyes találkozóra és összehasonlítod a képen található embert a valódival.
2/5 anonim válasza:
Google képkeresőbe megpróbálhatod belinkelni (images.google.com), de az is csak a nyilvános képeket képes listázni, ha valaki konkrétan egy google-találatot mentett le magának és küldte el neked.
A személyes találkozó a legjobb, vagy ha nem baj hogy paranoidnak tűnsz, akkor kérj tőle olyan képet amit nem lehet hamisítani és a netről leszedni. Cetlire írt egyedi szöveggel, cipővel a fején lefotózva.
3/5 anonim válasza:
Sehogy. Ez Az internet egyik veszélye...
4/5 anonim válasza:
Én egyszer úgy buktattam le valakit hogy megkérdeztem milyen telója van. Elmondta, megnéztem árukeresőn milyen felbontású képeket készít és láttam hogy a kuldott kep felbontasa kisebb. Kész, le is bukott.
5/5 anonim válasza:
"megnéztem árukeresőn milyen felbontású képeket készít és láttam hogy a kuldott kep felbontasa kisebb"
Te egy zseni vagy!!! Az meg ugye elő sem fordulhat hogy mondjuk kicsi SD kártyája van és lejjebb veszi a képek felbontását, mint én a fényképezőn, mi??? :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!