Egyszerű felhasználóként le tudom én is tölteni a Google Chrome-ot? Ha igen, honnan? Windows 7 van a gépemen.
Igen, tudsz telepíteni. Google -> chrome letöltés, első találat. De attól hogy újra letöltöd nem lesz gyorsabb, automatikusan frissíti magát, ugyanaz a verziód lesz újratelepítés után is.
//
Nem kell gyökérnek lenni azért mert valaki nem ért hozzá, nem vagy különb attól hogy tudsz telepíteni egy böngészőt - vagy ennyire nagy az önbizalomhiány, hogy minden adandó alkalmat meg kell ragadnotok hogy ne érezzétek magatokat utolsónak?
Én a saját részemről nem röhögtem ki a kérdést, csak elgondolkodtam azon, hogy mit tudhat egy olyan ember, aki arra sem képes, hogy beírja a Google-ba, hogy "Chrome letöltése". Ez már rég nem az informatikai tudás, vagy nem tudás kérdése, inkább a lustatságé.
Na ez itt a gond kérem szépen. :)
Olyan lehetőség is van a Chrome-nál particinált gép esetében, hogy azt töltöd le. Sőt, azt is kiválasztathod, 32 vagy 64 biteshez kell stb.
Köszönöm a válaszokat.
Szőkecigán a tiédet is, bár nem volt építő jellegű.
Honnan tudod hány éves vagyok, mennyi "jártasságom" van programok, vírusirtók, zenék stb. letöltésében? Honnan tudod, nem azért kérdeztem-e mert bizonyosságot akartam, netán teszteltem a válaszadók segítőkészségét, hozzáállássást.
Már le is töltöttem.
Még egyszer nagyon köszönöm a megerősítést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!