Hogyan tudom vissza szerezni a facebookom?
Figyelt kérdés
Elfelejtettem a jelszavát az eredeti facebookomnak, és mivel jó régi és régen jó hülye voltam semmi valós dolgot nem adtam meg biztonsági cuccosnak tehát email is olyan volt hogy kb 10éves koromba csináltam aminek nem tudtam a jelszavát megkeresni na mindegy nem ez a lényeg hanem az, hogy beléptem egy másik fbmbe és kétségbe voltam esve, ezért jelentettem magam hogy ez egy kamu profil, és hogy nekem adja ki magát, de én hülye végre rájöttem a jelszavamra csaaaaaak hogy mire beléptem ki is dobott mondván h lopom a másiknak a személyiségét.. a kérdés az hogy nem lehet ezt visszavonni már sehogy? mellesleg az okmány iratok meg ilyenek nemjók hogy vissza szerezzem a fbm mivel soha nem szerettem a valós nevem megadni se születési dátumot, ezáltal biztos nem bizonyítanám be hogy de az enyém :D ezt besz**/@tam mi? felejtsem el?2019. máj. 22. 10:23
2/2 anonim válasza:
Így jártál, de legalább tanulsz belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!