Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Miért nem tudok belépni a...

Miért nem tudok belépni a routerem menüjébe?

Figyelt kérdés

A router egy Speedport W 724V. Az alapértelmezett átjáró a 192.168.1.254 -es címen található, de el lehetne érni a speedport.ip -címről is, ennek ellenére mikor begépelem a böngészőbe, azt kapom, hogy a webhely nem érhető el, alatta pedig ez áll: DNS_PROBE_FINISHED_NXDOMAIN

Próbáltam másik böngészőből, onnan se megy. Egyszerűen nem értem mi lehet a gond. Korábban egyszer már egy portot is nyitottam rajta, az is működik, internet is van.

Kábellal van összekötve a router a gépemmel.

Op. rendszer Windows 10.

2019. máj. 15. 17:27
 1/5 anonim ***** válasza:
Próbáltál már mindent újraindítani?
2019. máj. 15. 17:53
 2/5 Derwer ***** válasza:

Nézd meg az alapértelmezett átjárót és arra menj a böngésződdel.

Alapértelmezett átjáró : start - cmd - ipconfig

2019. máj. 15. 18:00
 3/5 A kérdező kommentje:

Persze újraindítottam mindent.

Az alapértelmezett átjáró a fent említett cím. Parancssorból szoktam nézni, mindgigy ugyan az.

2019. máj. 15. 22:27
 4/5 A kérdező kommentje:

Hoppá...

Megpróbáltam telefonnal és azzal sikerült. Wi-Fi vel vagyok csatlakozva és elérem a routert a 192.168.1.254 -es címmel, tehát akkor nem a routerral van a gond, hanem több, mint valószínű, hogy gépen nem oké valami, nem? :/

2019. máj. 15. 22:32
 5/5 Derwer ***** válasza:
Igen, úgy can, de nehéz elképzelni hogy mi az a gond...
2019. máj. 16. 07:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!