Bekapcsoltam laptopon a hálózati megosztást, hogy telefonról elérhessek egy-két fájlt (konkrétan egy mappát), de mikor rá nyomok, jelszót és felhasználót kér. Miket?
Ha megnyitottad ugyè
Próbáld meg a router, modem ID PW kombót.
Bár lehet telefonról nem fogod tudni elérni, leginkább másik laptopról .
Ugyanis teljesen más szoftver fut ugyè rajta.
Ha képek videók amik kellenek vagy world ez az amaz.
Tedd fel inkább goggle drivera, majd a telefonra letöltött goggledrive app al tudod megnyitni, szükség esetén a telefonra is lementeni.
Azt hiszem mappát is lehet szinkronizálni.
Tehát van egy mappád m1
m1
Azon beül sok mappa , azokon belül is mappák majd a fileok
-m1/a
-m2a
-m2b ....
f1 f2 f3 amelyik mappát kijelölöd neki.
Az a mappa tartalma és almappái automat szinkronizálva lesznek. És egyből felkerülnek drive ra a felhőbe, és eltudod érni telefonról is így :)
-m1/b
-m1/c
#2: Teljesen mindegy milyen szoftver fut rajta, az smb megosztás az smb megosztás
Oké, egyszerűsítek. Nem hittem volna, de úgy tűnik, muszáj lesz.
"Hogyha a gépem fh nevét és jelszavát írom be, nem fogadja el,[...]" ergo a gép felh.neve és jelszava Nem jó, Nem fogadja el (PÉLDA az egyértelműség kedvéért: gépem felh.neve: Gulacsi .. Jelszó: Adamsfamily123, beírom, nem fogadja el).
Megpróbáltam a... "router kombójával", de úgy sem működött, bár ez baromság, mert ha már egyszer rajta van a routeren, mi a frásznak kéne beírni mégegyszer a wifi adatait? Nonsense.
Az, hogy milyen rendszer fut rajta, tök totál mindegy, de ebbe nem kívánok jobban bele mélyedni.
"Ha képek videók amik kellenek vagy world ez az amaz[...]" Erre ennyit mondanék: "[...]hogy telefonról elérhessek egy-két fájlt (konkrétan egy mappát), de[...]"
+ infó: Hogyha hálózaton Belül szeretném elérni a fájlokat, ki lehet belőle következtetni (szerintem), hogy a Hálózaton Belül szeretném, ha el lehetne érni, ergo nem külső "programot", külső felületet szeretnék használni.
:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!