Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » T-home 1 éves hűségnyilatkozat...

T-home 1 éves hűségnyilatkozatnak vannak utólagos feltételei?

Figyelt kérdés
Most szeretnék átváltani FiberNetről T-home ra, ki is néztem a családi TV + családi internet csomagot 1 éves hűségnyilatkozattal 9 ezerért. Kerestem volna az üzleti szabályzatot, de biztos átsiklottam felette. Azt szeretném tudni, ha előfizetek ere a csomagra és lejár az 1 éves hűségszerződés utána egyből válthatok másik csomagot vagy szolgáltatót vagy még meghatározott ideig fizetnem kell csak már a teljes összeget?
2010. júl. 6. 19:52
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Hűségidő alatt is tudsz csomagot váltani díjmentesen, egy év után ha lejár és nem hosszabbíttatod meg (ezért némi kedvezmény is jár), drágább lesz a csomag, és természetesen a lejárta után lehet szolgáltató is váltani kötbér nélkül.
2010. júl. 6. 19:59
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

csak a hűség-időszak alatt nem tudsz váltani ráfizetés nélkül, ha letelik már másnap mehetsz minden retorzió nélkül egy másik szolgáltatóhoz!

ezt olvasd el nagyon alaposan ÁSZF.

(Általános Szerződési Feltételek)

2010. júl. 6. 19:59
 3/3 anonim ***** válasza:
0%
Én a helyedben figyelmesen átolvasnám a szerződést, mielőtt aláírod, mert csúnya meglepetések tudnak érni: pl szolgáltatást nem nyújtanak, de a hűségidő köt téged, ők pedig a matáv hálózatára hivatkoznak, és esetleg marad a betárcsázós net.
2010. júl. 6. 20:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!