T-home 1 éves hűségnyilatkozatnak vannak utólagos feltételei?
Figyelt kérdés
Most szeretnék átváltani FiberNetről T-home ra, ki is néztem a családi TV + családi internet csomagot 1 éves hűségnyilatkozattal 9 ezerért. Kerestem volna az üzleti szabályzatot, de biztos átsiklottam felette. Azt szeretném tudni, ha előfizetek ere a csomagra és lejár az 1 éves hűségszerződés utána egyből válthatok másik csomagot vagy szolgáltatót vagy még meghatározott ideig fizetnem kell csak már a teljes összeget?2010. júl. 6. 19:52
1/3 anonim válasza:
Hűségidő alatt is tudsz csomagot váltani díjmentesen, egy év után ha lejár és nem hosszabbíttatod meg (ezért némi kedvezmény is jár), drágább lesz a csomag, és természetesen a lejárta után lehet szolgáltató is váltani kötbér nélkül.
2/3 anonim válasza:
csak a hűség-időszak alatt nem tudsz váltani ráfizetés nélkül, ha letelik már másnap mehetsz minden retorzió nélkül egy másik szolgáltatóhoz!
ezt olvasd el nagyon alaposan ÁSZF.
(Általános Szerződési Feltételek)
3/3 anonim válasza:
Én a helyedben figyelmesen átolvasnám a szerződést, mielőtt aláírod, mert csúnya meglepetések tudnak érni: pl szolgáltatást nem nyújtanak, de a hűségidő köt téged, ők pedig a matáv hálózatára hivatkoznak, és esetleg marad a betárcsázós net.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!