Hogy van ez a torrent szüneteltetés utorrentben? Több lenn
Lehetséges, hogy azért ellenőrzi újra, mert a gépet leállítottad míg a kliens futott és kommunikált egy peer-rel. Próbáld meg kikapcsolás előtt bezárni a klienst, bár megjegyzem hogy én sem szüneteltetni, sem stoppolni, sem bezárni nem szoktam és elég ritka hogy ellenőrzésbe kezd egy már befejezett torrentet - qBittorrentben.
Beállítások/általános fülön ki is kapcsolhatod az egészet.
Nem kell ellenőriznie, miért kéne, akkor sem ha megszakad a letöltés, kizárólag akkor *kell* újraellenőriznie ha a program fagy meg menet közben - vagy ha a fájl nem ott van ahol legutóbb. Letöltés közben csinál magának egy adatbázist amiben tárolja hogy mit töltött le, és mi kell neki, ezt folyamatosan frissíti, az újraellenőrzés egyszerűen végigfut elejétől a végéig és megnézi hogy mi ért már le - ha nem változott az adat akkor ugyanonnan tudja folytatni minden további nélkül.
Én sem használok utorrentet a malware\adware botrány óta, nem is javaslom senkinek, de ha feltétlen maradni akarsz mellette akkor egy frissítés valószínűleg megoldja a gondodat, ez több mint valószínű hogy egy hiba a verzióban amit használsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!