Miért ilyen pocsék az Internet Explorer?
Lassan tölti be az oldalakat; egyes videók akadoznak-szaggatottak, vagy nem lehet őket teljes képernyőre állítani; bizonyos oldalak be sem töltődnek, vagy ha mégis, hibásan; pl. a Gyakorikérdések.hu, vagy az Eredmények.com is gyakran lefagy 8-10 másodpercre a betöltődés után; a Google térkép is csak vánszorog. Van, hogy megjelenik egy üzenet, miszerint a böngészőm nem támogat bizonyos funkciókat, stb.
Amikor a Google Chrome-mal próbálkozom, minden simán megy. Mások is azt javasolják, hogy térjek át végleg a Chrome-ra, mert az IE már elavult.
Igen ám, de én már 12 éve használom az Explorert és megszoktam. Ráadásul ide vannak elmentve a kedvenceim, ennek a funkcióit ismerem és kedvelem, míg a Chrome-on egy csomó lehetőség hiányzik, ami az Exploreren megvan.
A kérdésem az, hogy a gyártó, vagy az üzemeltető (vagy mit tudom én, kicsoda) miért nem javítja ki a hibákat? Nem igaz, hogy nem képesek ezeket a technikai problémákat orvosolni. Ha otthon elromlik a vízcsap, akkor sem költözöm csak emiatt másik lakásba, ahol jól működik, hanem hívok egy vízszerelőt és rendbehozatom. Ez lenne a normális, nem?
Mindenkinek kösz az infót! :)
#12-#14: Elmondtam ezeket a hibákat a szervizes srácnak, de csak legyintett és azt mondta, hogy az Explorer úgy sz@r, ahogy van, nem érdemes erőlködni vele. (Lehet, hogy a te Explorered ez alól kivétel.) Jövőre újra lesz telepítve a Windows: a 7-es helyett 10-es lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!