Melyik a legjobb ingatlan hirdető oldal? (lakáskereősk szempontjából)
marcy.hu
Az ingatlanos marha rendes, most vettünk ki tőle albérletet. Nekem is egy barátom ajánlotta őt, és tényleg nem csalódtam tök hatékony.
Jó hirdetőoldal nincs, a legértékesebb az ingatlan.com, de
- túl drága, hatékonyságához képest
- használhatatlan a technikai ügyfélszolgálat. A térképes viszont nagyon jó és gyors.
- ezer sebből vérzik a user-interface (reklám-terhelés)
- bőven lenne fejlesztenivaló rajta.
Viszont a hirdetési adatbázisa, messze legértékesebb a piacon, nem véletlen, mivel mindenki igyekszik ott jelen lenni, a drága ára ellenére is.
A leginkább jó még az otthonterkep.hu (webfelületre, adatbázisra), de minden előnye ellenére sajnos így is töredéke a hatékonysága (az ingatlan.com túlságosan mélyen be van ágyazva avval, hogy első volt a piacon).
A jofogas.hu lehet a 3.helyen, és elsősorban a vidéki ingatlanokra (nem a pestiekre) jó az adatbázisuk (ebben szerintem verik még az ingatlan.com-ot is. Sajnos kriminális az ügyfélszolgálatuk és a pénzéhességük, csak erős idegzetűeknek.
Futottak még kategória: ingatlantajolo.hu, , maxapro.hu, ingatlan1.hu, maxapro.hu
Egy mocskos rohadt csaló banda van: ingatlanhirdeto.com, róla külön blogposzt fog majd szólni, érdemes lesz keresni a neten. Velük nagyon vigyázzon mindenki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!