1 Megabites internet mire elég manapság ha korlátlan?
bármire, ha türelmes vagy, de HD filmeket nem tudsz majd nézni.
Alacsony felbontásban tudod majd a videókat nézni, és néha meg áll majd amíg pufferel, tehát letölti a telefonra és amikor már adott mennyiség letöltött akkor elindítja megint.
Ez a folyamatos lejátszást ellehetetleníti.
Csak akkor használd, ha nincs semmi pénzed.
De inkább fizess elő valami netre ami 10mbit minimum.
Ma már nem ritka a 100mbit feletti letöltési sebesség sem.
Például gyakorikérdésekezésre tökéletes :D
Facebook, Instagram, stb... el fognak futni, de lehet, hogy majd várnod kell 1-2 dologra, amíg teljesen betöltődik. Böngészés is rendben lesz (persze ilyen 5-10 sec is lehet lazán egy oldal betöltése), de mondjuk ha már le akarsz valamit tölteni vagy online videót nézni, ott fog igazán feltűnni a lassúság.
Nekem pl bőven elég.
360-420p minőségben megy a youtube, netflix és egyéb videó streaming.
Probléma mentes az online zenehallgatás.
Böngészés is tűrhető.
Skype, watsapp videó hívás sem probléma.
És ezt a laptopon is használom.
Viszont egyén függő. Valakinek ez nagyon kevés.
Kedves Utolsó!
Azon a laptopon milyen net van ami csak 1 mega pontosan?
ADSL neked is?
Nekem is 1 megabites. wireles tipusu, antennával.
A sebessége soha nem okozott gondod, hamarabb a válaszidő (ping). Olykor gyengébb a szignál.
De az 1megabittel simán nlek online filmet akár 720p ben is.
Persze ehhez kell a kiszollgálónak is, hogy engedje feléd a letöltési sebességet.
Szóval hiába van nekem 1 megás netem és mondjuk torrentről egy sorozat epizódját, letölt 5-10 perc alatt.
Addig a P0rnhubos videók igen csak akadozva jönnek be.
Jah még valami a korlátlan net is korlátozott, olvasd el a szerződésed apróbetűs részét.
Általában szokott lenni bene egy FUP meghatározás (FAIR USAGE POLICY ), amiben leírják, hogy mennyi adatmenyiség után csökkentik le a net sebességedet és mennyi időre.
Az én esetemben ez 30GB/2 nap. ezt ugy kell értelmezni ha pl egyik nap elhasználok 29-t akkor másnap már csak 1-t használhatok. vagy minden napra 15-t.
HA ezt meghaladom akkor 2 napig lecsökkentik a sebességet nem emlékszem mennyire, de böngészéshez elég csak éppenséggel videózásra már gyenge.
Életemben egyszer kaptam ilyen büntetést amikor letöltöttem az AION-t ami mennyisége meghaladta ezt a korlátot.
"Kedves Utolsó!
Azon a laptopon milyen net van ami csak 1 mega pontosan?
ADSL neked is?
"
Nem. Mobilnet max 3g-n. (Külföld)
Tehát neked mint vezetékes szolgáltatóval sokkal jobb lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!