Hogy lehet gmailben a leveleket áthelyezni egy másik mappába?
Tehát csináltam egy címkét, direkt egy adott oldalnak hogy majd ide pakolom azokot a maileket amiket ez oldal küld. De nincs áthelyezés lehetőség az egyes leveleknél, csak "megjelölés olvasottként, halasztás, archiválás, törlés", illetve be lehet csillagozni...
Gondolom lehet valahogy, ha már a citromail-ben is volt ilyen lehetőség, a gmail azért egy fokkal nagyobb cég mégis...
köszönöm a választ! így már át tudom tenni mappákba.
Még azt kérdezném, hogy véletlenül egyik levet archiváltam, ilyenkor hova teszi? mert egyik mappában sem találom...
Ha megcsináltad a cimkét, akkor utána nehogymár kézzel húzgáld a leveleket. A beállításokaban vegyél fel rá szűrőt is, ott alkalmazd a szűrőfeltételre a cimkét és automatikusan oda fogja tenni (akár az addigiakat is). A feltétel lehet a feladó vagy szó, stb. Ha már nagyobb cég a gugli :)
Annyit még érdemes tudni, hogy a gmail nem mappákban gondolkodik, hanem cimkékben, így egy levélhez tartozhat több cimke is és a több cimke alatt meg is jelenik a levél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!