Milyen reklámblokkolót ajánlanátok Firefoxra?
Firefox 52 ESR is ezt csinálta, semmit nem frissítettem, Adblock, Ublock, minden letiltva.
Régi-régi gépem van, a sok reklámtól a böngészés nehézkes, lassú, akadozik a gép. :-(
Nem tudom mi történhetett :-(
Utánakeresek hátha van megoldás.
Írjátok meg ha megtudtok valamit.
Na, a problémát ugyan nem tudtam megoldani, - közben átmeneti megoldásként telepítettem a Chrome-ot - viszont kaptam információt a helyzetről:
"Magyar Mozilla Firefox közösség:
Sziasztok! Némi gubanc történt az addons.mozilla.org-on, egy tanúsítványhiba miatt jelenleg nem működik a kiegészítők telepítése, illetve a Firefox letilthatja a telepített kiegészítőket. A Mozilla tud a hibáról, jelenleg az elhárításán dolgoznak."
Nagyon köszönöm sokak nevében, hogy megírtad. :-)
Reméljük a legjobbakat, hogy minél előbb kijavítják.
Én is köszönöm, ezek szerint nem kell idegeskedni, nem egy újabb baromsága a Firefoxnak.
A kedvenc kiegészítőimet viszont direkt tiltották le tavaly, inkompatibilitásra hivatkozva.
Nálam is ugyanez a hiba. Szerintem még nem jó (esetleg nem mindenkinél ugyanakkor áll helyre, bár ezt nem hiszem).
Amúgy borzalmas így - reklámblokkoló nélkül - netezni, mintha egy másik neten lennék, ez a sok reklám nagyon idegesítő. Eddig nyugodtan tudtam nézelődni, most meg még olvasni is nehéz az oldalakat, állandóan villog valamilyen banner. Nagyon szomorú, hogy egyes oldalak (és emberek is) ezt tartják normálisnak.
Pár oldalnál, amiket gyakran nézek, ott engedélyezem a reklámokat, de a többinél nem. Sajnos már nem tudnám tartósan ezt a hirdetésözönt elviselni.
Elvileg itt írnak róla (ugyan tudok angolul de nem tudom igazán kisilabizálni miket magyaráznak):
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!