Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » A UPC mobilnet milyen mobil...

Delavega kérdése:

A UPC mobilnet milyen mobil hálózatot használ?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Azt szeretném megkérdezni, hogy a UPC mobilnet milyen hálózatot használ?! Èn úgy hallottam hogy Vodafonet. Ez tènyleg így van? Ha igen, akkor hagyom mert nálam csak Telenor hálózat van. Nekem meg korlátlan mobil net kellene. A választ előre is köszönöm! M.

2019. ápr. 29. 11:50
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Vodát használ, abból is csak a 3Gt, 4Gre nem megy fel. A Telenornak is vannak korlátlan csomagjai, telefon mellé igen olcsón.
2019. ápr. 29. 11:55
 2/4 CspCsj ***** válasza:

Korlátlan flottás mobilnetek:

[link]

(táblázat az Összefoglalóban, pl. IQpro=Telenor)

2019. ápr. 29. 14:42
 3/4 A kérdező kommentje:
Èrtettem, köszönöm! Megnèzem őket. Akkor tènyleg hagyom a csudába ezt. Pont Vodafone hálózat nincs. De Telenor az van. Max 4000ft így jól jönne a korlátlan net, addig tudom fizetni. YouTubera, viber, nèha filmnézésre kellene, ráadásul lenne 4gis. 3g alatt,meg 15megás net is lehetne.... Na mindegy. Köszönöm a válaszokat.
2019. ápr. 29. 15:20
 4/4 anonim ***** válasza:
A Telenornak már régen nincsen korlátlan csomagja és főleg nem olcsón. 100 GB-os a legnagyobb csomagjuk.
2019. ápr. 29. 15:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!