Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » BTURBO miért ígérget hazudik...

BTURBO miért ígérget hazudik állandóan?

Figyelt kérdés

Még itt a leg elején leszeretném szögezni én bírom Turbi fejét nincs bajom vele de ezek az igérgetések hazudozások kiborítani csak azt nem tudom miért csinálja ezt?

Twitchen kitalálta aki aki küld pénzt az belekerül egy virtuális kalapba és kapnak majd egy BT logos kupát ami rohadt jól néz ki igazából ezen nem tudtam részt venni mert még nincs bank kártyám! de kiderül hogy senki ismétlem senki nem kapta meg a BT kupát pedig azt mondta 10 embernek tuti adni fog és volt aki elég komoly összeget is küldött. Voltak ezek a pont gyüjtések nála 5 perc nézés után járt 5 pont és Bturbo azt igérte ha elérjuk valmennyi pontot akkor azok kapnak pólót és voltak akik elérték az a bizonyos pont határt és jelezték turbinak hogy meg van a pont erre bturbo kikapcsolta a pontgyüjtés funkciót és meg igérte hogy majd ki küldi a pólókat és senkinek nem külde ki ha jól tudom. de javítsatok ki ha rosszl tudom. és igérgette ekkó meg akkó küldi így meg úgy én meg tökre örültem lesz pólóm és mire össze gyűlt volna a pontjaim elvette mindenkitől a pontokat! Miért?

Youtubon meg fel rak egy videót amiben mindig bocsánatot kér valamiért és megigéri vissza tér és "özömleni fognak a videók" el telik egy nap fel tesz egy videót és utána hetekig sőt hónapig nem tesz fel semmit. Akkor minek igérget? és utána megint kezdődik megint minden előröl jaj bocsánat ezért meg ezért nem volt videó de mostmár vissza térek értsetek meg. és minden kezdődik előről. vajon a barátnőjének is csak igérget?

Miért csinálja ezt az emberekkel? Csalódtam benne!

2019. ápr. 27. 09:08
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Mert régen küldtem volna neki csak nem tudtam mert nincs kártyám most meg nem küldök neki mert csak igérget
2019. ápr. 28. 09:48
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Van 390 ezer feliratkozója, a legutóbbi videói meg átlag 25-30 ezer nézettséggel megy... Gyakorlatilag a kutya se nézi már, a saját feliratkozói sem.

Nem ismerem őt, gondolom belőtt egy korosztályt, csak az évek alatt ők "felnőttek" (értsd: idősebbek lettek 2-3 évvel) és nem érdekli őket mit csinál ez a műmájer.

2019. ápr. 28. 10:39
 13/18 A kérdező kommentje:

Facebookon már megint igérget a bTURBO.

"Az update tartalma:

- rendszeres Youtueb videok

- instagram es facebook bejelento story-k az elo adasokrol. (Fix idopontok!)

- fix idopontokban lesznek adasok

- elindulo weboldal (hamarosan)

- Twitch Highlightok"

de minek igérget fix idő pontokat ha eddig soha de soha nem tudta tartani a fix időket tényleg nem! nem értem nem fogom fel minek igérget állandóan

2019. ápr. 29. 14:18
 14/18 anonim válasza:
42%

Sziasztok!

Én csupán kíváncsiságból jöttem fel erre az oldalra és találtam rá erre a kérdésre, de ha már itt vagyok, akkor én is hozzáfűzök ezt-azt a témához.

Én 2015 márciusa óta követem BTURBO munkásságát, tehát képben vagyok vele kapcsolatban.

De mielőtt leírom a saját véleményemet, kitérek másra.

A kérdező kérdését kínszenvedés volt végigolvasni. Mielőtt bankkártyát, pontosabban bankszámlát csináltatnál, először fejezd be az alsó tagozatot légy oly szíves. Ez egyszerűen szánalmas.

Amúgy meg, aki küld BTURBO-nak pénzt, az gondolom dolgozik is. Te anyukád pénzét akartad neki küldeni? Ott van például Cristalwolf, nem tudom, hogy hány éves lehet a fickó, de a saját pénze, arra költi, amire akarja.

Igen, BTURBO-nak youtube-on van több százezer feliratkozója, a nézettsége mára lement. Elárulom neked, hogy változnak az idők, BTURBO 2016-ban lett megműtve, ekkoriban rengeteg időt hagyott ki és az emberek elpártoltak mellőle. Azok akik manapság nézik, mint például én is, azok tisztában vannak ezekkel a dolgokkal és mi nem a nézettségre, hanem BTURBO-ra vagyunk kíváncsiak. Nyilván egy youtube-rnek a nézettség fontos, mert ebből pénzt tud kihozni. BTURBO is változott az idők alatt és szerintem a jó irányba.

BTURBO egy ugyanolyan átlagember, mint mi, akinek van magánélete, barátnője, akivel foglalkozni kell, munka, amiből megél és még sorolhatnám.

Nyilván ezekbe a dolgokba nem látunk bele, de nem is kell. Mi csak annyit látunk, hogy egy adott ideig nincs semmi történés a csatornáján, biztosan ő is elfoglalt, stb.

Ez csak egy hobbi BTURBO számára, amelyet szeret is csinálni és ráadásul ezt a nézők tudják támogatni anyagi javakkal.

Én 4 éve követem őt minden platformon és számomra az egyik legszórakoztatóbb karakter a youtube/twitch világában.

Amúgy meg sorolhatnám ide a youtube-r neveket, akiket csak a pénz érdekel, de nem fogom ezt megtenni. Ezek az emberek nem csak több százezres feliratkozós táborral rendelkeznek, hanem rendesen, több százezres nézettséggel is. De én ezektől hányok. Lesz még ebből a 4 évből több is. Én nem bántam meg, hogy áldoztam/áldozok BTURBO-ra időt. Szóval kit érdekel az, hogy hány ember nézi őt. Az csak egy szám. Én nem azért nézem őt, mert más is, hanem azért mert engem érdekel az ő munkássága.

Attól mert ígérget dolgokat és azt nem tudja betartani, még nem rossz ember. Aki régóta követi őt az tisztában van a dolgokkal. Amúgy meg, ebben a retkes országban mindenki próbál megélni, BTURBO sem kivétel.

Szóval egyáltalán nem kell leszólni ezt az embert. Ő is ugyanolyan, mint mi, aki hobbiként űzi ezt az egészet és neki sem jön rosszul, ha ezzel kereshet egy kis pénzt is.

A válaszommal nem az volt a célom, hogy konfliktust idézzek elő, de a tény az tény. Aki nem jártas a dolgokban az ne szóljon bele.

2019. máj. 1. 17:54
 15/18 A kérdező kommentje:
Én is birom bturbot mert szeretem amit csinál csak ezeket az igérgetéseit nem szeretem ennyi és nem több. nem rosszbó irtam
2019. máj. 1. 18:01
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Na, ideértek már a fanboy-ok is
2019. máj. 1. 18:07
 17/18 anonim válasza:

Tipikus :_)))

Igen, én azok közé az emberek közé tartozom, akik védik BTURBO-t a kritikáktól, de ebben semmi rossz sincsen. Ha mondjuk TheVr fan vagy és a TheVr-ról lenne szó, akkor gondolom te sem lennél különb. De értem én, hogy miről van szó, engem is zavart olykor, hogy a várva várt dolgot nem teljesítette BTURBO, illetve az újrakezdés nem valósult meg.

Ez ellen nem lehet mit tenni. Mindenkinek megvan a maga baja, legyen itt szó a pénzről vagy bármi másról.

Amúgy elképzelhető, hogy akad itt is olyan, aki jobban átlátja a dolgokat, én ennyire mélyen nem másztam bele BTURBO életébe. Most néztem meg egy pár friss kommentet a legújabb beszélgetős videója alatt és akad olyan információ, amelyet még nem tudtam, illetve vannak kritikák is. Na ez meglepett.

Szóval, mindezek ellenére én kedvelem BTURBO-t, számomra egy szimpatikus figura, akárcsak a TheVr srácok. Sokszor megnevettettek már és jókat szórakoztam a videóikon az elmúlt évek alatt. Így én nem pártolok el mellőlük. Engem is zavart/zavar még most is pár dolog, de ez ellen nem lehet mit tenni.

Röviden a kérdésedre a végleges válaszom: Nem tudom, de szerintem azért ígérget állandóan, mert ezeket a dolgokat tényleg szeretné megvalósítani, de gondolom a pénz sok mindenben gátolja őt ilyen téren, majd ebből az fog kisülni, hogy hagyja az egészet és kitalál valami mást. Most költözik megint, mert az albérletet nem tudta fizetni a párja segítsége nélkül és ez az összeg meghaladta a kereteit. Szóval én gyanítom, hogy a pénz az oka annak, hogy az általad említett dolgokat nem postázta, stb.

2019. máj. 1. 23:16
 18/18 anonim válasza:
Ha még van valami, amit erről a témáról megtudunk beszélni, akkor nyugodtan írjátok le a véleményeteket. Kerüljük a konfliktust. :)
2019. máj. 1. 23:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!