Honan mehetek biztosra, hogy feltörték a Facebookomat?
Figyelt kérdés
Nem tudtam belépni, mrg kirakott nyilvánosra adatokat, amiket én nem...
De kétlépcsős azonosítás volt beállítva, plusz nem kaptam sehova sem értesítést. Meg nehéz volt a jelszavam...
2019. ápr. 22. 12:54
1/3 thekingig válasza:
Én úgy gondolom,nem törték fel.Nem értek annyira a Facebookhoz,de valahol kell lennie egy olyan funkciónak ami ezt kikapcsolja.
2/3 A kérdező kommentje:
Mit kapcsol ki?:D
Pedig szereztek meg információt is onnan, bár az lehet pletyka is, egy ember tudott róla. De miután feltörték küldött egy üzenetet, amit csak onnan tudhat...
Viszont az furcsa, hogy nem kaptam értesítést... Meg a nyilvános adatokat se én állítottam be...
2019. ápr. 22. 18:18
3/3 anonim válasza:
Hát egyszer-kétszer nekem is csinált furcsa dolgokat, mint pl.: ismeretlen oldalakat likeol, posztokat likeol, amit én nem is néznék meg, illetve a láthatóságot is egyes posztjaimnak átállítja. Nem tudom mi ez, de ha ilyet tapasztalok én mindig jelszót váltok, és utána egy jó ideig semmi baj nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!