Miért szakad meg néha a netem ha torrental töltök épp le?
Mikor egy fájlt már 400-500KB/sec -al elkezd húzni akkor általában megszakad a net :S
(Feltöltésnél nincsenek ilyen problémák)
µTorrent 2.0 -t használok.
mert a szolgáltatók a torrent razzia után korlátozzák a torrentes adatforgalmakat
4,66 MegaBit/sec az testvérek között is 582,5 KiloBájt/sec letöltési sebesség, tehát éppen a maximumon töltesz le, és a szolgáltató úgy védekezik, hogy ledob téged.
Megoldás: korlátozd a letöltést 250-300 KiloBájt/sec sebességűre, így marad egy kis sávtartalék egyszerűbb oldalak megnézésére
Javítok: 596,48 KiloBájt/sec
elfelejtettem az 1024-es váltószámot :P
Köszi a válaszokat?
Ebböl azt következtetem le, hogyha kevesebbel töltök le akkor nemszakad meg?
Semmi köze nincs ennek a torrent razziához, és netkorlátozáshoz
Pár tipp.
0, Mielőtt a sebességet visszaveszed, próbáld meg a letöltési szálakat csökkenteni utorrentben. Gagyibb SOHO routerek, modemek (pl. D-link), illetve fos operációs rendszerek (pl az összes Windows) dobhatják a kapcsolatot, mert egyszerűen olyan szarul vannak programozva, hogy nem bírják a strapát. Általában ez már megoldja a dolgot. Ha ez sem, akkor:
1, Ezután korlátozd a le és feltöltési sebességed is a maximum sávszélesség 80%-ára.
2, ha íígy sem megy, akkor próbálj ki egy normális klienst,mert a uTorrent egy rakás szar. pl: Deluge, Transmission, Azureus.
3, ha még így is szakad, cseréld ki a routered, vagy modemed
az 1. az tuti nemmüködik.
2. -ot kipróbálom lehet az lesz a gond
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!