1/7 anonim válasza:
Már vártam. Percekig bírtad, nem rossz. :)
2/7 anonim válasza:
Bármikor előfordulhat pár perces leállás, ha nagyobb akkor egy-két híroldal ki is írja és akkor lehet tudni hogy globális. Pánikra azért nincs ok, jellemzően hamar helyreállnak. Ha pedig ugyanahhoz a szolgáltatóhoz tartozó oldalak pont nem elérhetőek, az több mint véletlen. Ha minden más oldal megy, magadtól is kikövetkeztethető hogy csak ott van valami globális/helyi gond, nem nálad.
3/7 A kérdező kommentje:
#1 Akkor rosszabb helyzetben vagy, mint én... :D Annyira gyk függő vagy, hogy már vártad, mikor jelenik meg a kérdés és írhass alá valami olyasmit, hogy "Na én megmondtam" :D :D Részvét!
2019. ápr. 14. 13:09
5/7 anonim válasza:
Nálam sem megy...ja nekem nincs is facebookom :D
6/7 anonim válasza:
jajj ugyanmár, hol vagyunk még? ez még csak az első kérdés...majd amikor a következő 10-et is kiírják anélkül, hogy belenéznének a kategóriába...
amúgy engem az a dolog izgat, hogy mégis hova lett az emberek logikája?
megnézed a facebook-ot, nem tölti be. megnézel 5 másik oldalt, betölti.
esetleg megismétled ezt még 2x.
és ezek után még valaki kételkedik abban, hogy hmm, vajon akkor most a facebook rossz vagy esetleg a böngészőm direkt csak azt nem akarja megnyitni, hátha jól kib_szik velem...
aztán a másik dolog meg az, amikor kétségbeesik az ember, hogy hú, vajon másnak se jó? hogy tudhatnám ezt meg...nem tudok senkivel sem kommunikálni élőben, facebookon szoktam azt is...XD
7/7 anonim válasza:
Nyugi, úgyis a többi offtopicba fogják beírni (szexualitás, emberek), mert azt a logika szerint "többen" nézik. És ha többen nem tudják mi a baj, az jobb érzés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!